2777
2789

هرکار کردی موس نزن 

موهای نازنیم از دست دادم به شدت خشک شدن نابود شدن فقط با چند بار موس زدن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فر موهام خوشگله اما بهم نمیاد ناچارا صاف میکنم

از حموم میای موهات خیسه بهش روغن نارگیل بژن ب ساقه

بعد استایل کن سرتو خم کن تو مشتت جمع کن بعد یکم کرم مو بزن باز همین کار رو کن 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

فر موهام خوشگله اما بهم نمیاد ناچارا صاف میکنماز حموم میای موهات خیسه بهش روغن نارگیل بژن ب ساقهبعد ...

مرسی عزیزم

خشک کن بعد اینکه این ها رو زدم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪