من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
ممکنه بازنگ نزدن هم پیغام ما هول نیستیم را بدهند و هم ببینند که شما هولید یا نه
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
ولی خب کار قشنگی نیس چون بالاخره کسی توی دوراهی میمونه فکرش درگیر میشه
چند روز گذشته مگه عزیزم
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
دختردائی من یه خاستگار داشت که بعد از جلسه اول دیگه هیچ خبری ازشون نشد تو این فاصله یه خاستگار دیگه اومد و ازدواجشون جور شد بعد از عقدش اون خاستگار اولیه زنگ زده بود که جوابتون چیه زندائیمم گفته بود که دیدیم از شما خبری نشد دادیمش به یکی دیگه . خاستگاره گفته بود خیر سرمون یه مسافرت مشهد برامون جور شد گفتیم بریم و برگردیم بعدا زنگ میزنیم که مسافرتمون طول کشید و تازه برگشتیم ....