2777
2789
عنوان

دوستانی که دچار پنیک شدن بیاین

54 بازدید | 7 پست

دخترا حالم خیلی بده همش احساس مرگ خفگی و سرگیجه دارم زندگی برام تیره و تار شده نمیتونم بخوابم شما هم ابن علائمو داشتین؟ بعد چند وقت خوب شدین ؟ از تجربیاتتون بگین

در مورد سوالت، بله، من تجربیات مشابه رو شنیدم از خیلی‌ها، به خصوص در مواقعی که استرس و فشار زندگی بالا میره. برخی افراد همزمان با علائمی مثل سرگیجه، احساس خفگی، بی‌خوابی و تیره و تار شدن ذهن به این مشکلات برمی‌خورن. وقتی که ذهن و بدن تحت فشار زیادی باشه، این واکنش‌ها خیلی رایج هست.

برای خود من یا کسانی که این مشکلات رو پشت سر گذاشتن، اول از همه، برای بهتر شدن باید درک کرد که این احساسات و علائم از استرس یا اضطراب ناشی میشه و خیلی وقت‌ها گذرا هستند. ولی این به این معنی نیست که این دوره‌ها راحت خواهند بود

هم من اینجوریم 

هم مامانم 

استرستو باید کم کنی 

اون لحظه اصلا نترسی 

هیچ اتفاقی نمیوفته هر چقدر احساس ترسو مرگ کنی هیچی نمیشه 

شبا همیشه آب بالاسرت باشه 

مامانم الان پنج ساله همینه درست نمیشه عادی شده دیگه منم موقع هایی که عصبی میشم تا یه هفته همینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در مورد سوالت، بله، من تجربیات مشابه رو شنیدم از خیلی‌ها، به خصوص در مواقعی که استرس و فشار زندگی با ...

نمیدونم چکار کنم دکتر قرص نوشت برام ولی تا خوردم بدنم واکنش منفی نشون داد الان بدون قرص با وجود باشگاه رفتن بازم حالم بده 

اره دقیقا منم این علائمو دارم .چنساله درگیر این پانیکم دکترم رفتم هنوز خوب نشدم

انشا الله خدا کمک کنه بهتون من که خیلی داغونم ۲۰ سالمه و تو اول جوونیم زندگی برام تیره و تار شده با این بیماری 

انشا الله خدا کمک کنه بهتون من که خیلی داغونم ۲۰ سالمه و تو اول جوونیم زندگی برام تیره و تار شده با ...

ممنونم گلم. منم از 18 سالگی .خیلی داعونم این مریضی نزاشته زندگی کنم همش میترسم برم بیرون حمله پانیک بهم دست بده