2777
2789
عنوان

دوستی با پسر

255 بازدید | 25 پست

سلام 

من یه پسر دایی دارم دو رگس یعنی مامانش سوئدی هست و همسن منه(۱۷ سالمونه) من تا یک ماه فقط این پسر رو فقط یه بار اونم وقتی سه سالم بود از نزدیک دیده بودم الان یه ماهی هست اومدن ایران و تا وقتی که اوضاع شرکت داییم رو به راه بشه تصمیم دارن بمونن

خیییییلی پسر خوبیه یعنی من کلا درون‌گرام دوستای زیادی هم ندارم با هیچ پسری هم تا حالا دوست نبودم هیچ پسری هم توی فامیل نداریم که همسن من باشه و صمیمی باشیم ولی به شدت باهم صمیمی شدیم

در حد دوستای چند ساله

اصلا هم مثل پسرای ایرانی منحرف نیست با اینکه هیچی از دین نمیدونه

مثلا گاهی همو بغل میکنیم یا مثلا اون خودش موهاش بلونده من مشکی اونم رنگ مشکی خیلی دوست داره گاهی میاد موهامو میبافه کلا کاری به جنسیت نداره تا حالا هم میگه دوست دختر نداشته خییییلی هم درسخونه معمولا باهم درس می‌خونیم

خواهش میکنم الکی نگید میخواد سو استفاده کنه ... چون اصلااا اهلش نیست

فقط باهم دوستیم من حتی یه بارم به ازدواج و عشق و چیزایی که مال سنم نیست فکر نکردم حتی از ذهنمم نمیگذره فقط دوست اونم اصلااا نگاه جنسیتی نداره

ولی بابام مذهبیه خوشش نمیاد من اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم

نظرتون درباره این نوع دوستی چیه به نظرتون اشتباهه؟!

آره عزیزم سنتون خیلی کمهحس وابستگی اذیتت میکنه ممکنه توو درس خوندنم دچار مشکل شیرابطه تون در حد فامی ...

خب این وابستگی با دوست هم جنس هم ممکنه پیش بیاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امیدوارم به جاهای باریک‌ کشیده نشه چون تو فرهنگ اروپاییا رابطه جن،سی حل شده هست و موقع ازدواج مشکلی ندارن طرف با چند نفر بوده باشه ولی تو ایران قضیه فرق داره ،این در صورتی هست که در آینده اگر دوست داری با ایرانی ازدواج کنی

امیدوارم به جاهای باریک‌ کشیده نشه چون تو فرهنگ اروپاییا رابطه جن،سی حل شده هست و موقع ازدواج مشکلی ...

ما فقط دوستیم حتی فکرمون هم سمت اینجور مسائل نمیره اونم آدم این کارا نیست فقط دنبال درسه

به نظر من دوستی افراطی بده فارغ از بحث جنسیت ولی من تاحالا تجربه ای نداشتم نمیتونم نظر قطعی بدم

اگه دخترم بودی هم اینارو بهت میگفتم

چون تجربه ی ماها خیلی بیشتره

بازم تصمیم با خودته عزیزم فقط مراقب خودت و قلبت باش

عزیزم چرا سوئدو ول کنن اینجا بمونن وا

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

من کلا روی روابط عاطفی با فامیل نظر مثبتی ندارم

ولی اگه پسر خوبی باشه به عنوان دوست شاید بتونم مثلا خودم و پسرعموم دوست خوبی واسه همدیگه هستیم 

کلا در مورد دوست پسر هم نظر مخالف ندارم به شرطی که پسر خوبی باشه موافقم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بالان اینجا کارخونه داره اوضاع کارش بهم ریختس اینا هم اومدن ایران شاید برا تنوع ولی تصمیم دارن مدتی ...

تهران؟ دو روز نمیتونن آلودگی هواشو تحمل کنن😮‍💨

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده