2777
2789
نام کاربری که اسم وبلاگت هس بدون دبلیو و بلاگفا کام برای فراموشی روز عبور هم که خودش کمکت میکنه بزنی ...

خب همون اسم وبلاگم رو یادم نیست دقیق چی بوده

فراموشی رمز عبور هم ازم اسم وبلاگم رو میخواد که یادم نیست:)

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

با اجازه ات فردا پس فردا داستانت رو میزارم وبلاگم بعد برات می فرستم

داستان از امام رضا زیاد دارم 

خودمو خواهرم شفا گرفتیم یکبار همینجا تعریف کردم ولی کاربریم پرید 

خواهشا داستان شفاتون رو بگین خیلی دوست داریم بشنویم‌

خلاصه بگم حدودا یکسال تومور مغزی داشتم رفتیم مشهد و پام خونه نرسیده بود شفا پیدا کردم و الان انگار ن انگار که یه روزی مریض بودم سالم سالم .

سال قبلش پای خواهرم مشکل مادر زاد داشت توی حرم یک خیر پیدا شد و کاملا با پول خودشون بچه رو پیش بهترین جراح تهران عمل کردن 

خلاصه بگم حدودا یکسال تومور مغزی داشتم رفتیم مشهد و پام خونه نرسیده بود شفا پیدا کردم و الان انگار ن ...

عزیزم چکار کردی شفا گرفتی منم مریض اعصاب و روانم هر چی میرم در خونه اش دست خالی برم می گ ردونه چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم 

عزیزم چکار کردی شفا گرفتی منم مریض اعصاب و روانم هر چی میرم در خونه اش دست خالی برم می گ ردونه چیکار ...

من اولین بار ک رفتم مشهد اعتقاد چندانی نداشتم و با ناامیدی دعا میکردم 

اما مادرم خیلی با دل شکسته دعا میکردند و حس میکنم دعای مادر خیلی تاثیر گذاره

خوش به حالت من مادرم اعتقادی به دعا نداره

ایشالا نیمه شعبان میرم حرم کلی براتون دعا میکنم 

توی تایپیکتون گفتین می‌خوام بیام مشهد زندگی کنم 

کاربرا راست میگن مشهدیا اخلاق ندارن

منم فقط بخاطر امام رضا هستش ک دارم دووم میارم 

توی اتاقمون همه مشهدی هستن و من اصلا باهاشون کنار نمیام و صبح تا شب توی کتابخانه هستم🥲

چون مجرد هستم و پشت کنکور موندم و این همه راه اومدم مشهد کلی مسخره میکنن و تهمت میزنن و...