2777
2789
عنوان

واقعا چرا

63 بازدید | 13 پست

چرا اینقدر زشتم چاقم تنبلم دماغم چاقه صورتم تیره هست قدم کوتاهه تنبلم موهام داغونه پوستم خشنه چرا 

چرا من باید تو سن ۱۶ سالگی اینجوری باشم تو کلاسمون همه بچه ها خوشگلن قد بلند لاغر اصلا آدم کیف میکنه میبینتشون چرا من باید اینجوری باشم 

همه همیشه مسخره میکنن منو تو کلاس به خاطر قیافم نمره هام نمیخوام زندگی کنمم😭😭😭😭😭😭😭😭

کاشکی منم تصادف کنم بمیرم تموم شه این زندگی لعنتی 

....

نوجوونی وقتی برسی ۱۹ سال درست میشه 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

یعنی من تا ۱۹ سالگی عذاب بکشم 😭😭😭😭

نوزده سالگی هم همینجوریه قیافه ای که زشت باشه تا آخر زشته 

قدی که کوتاه باشه تا آخر کوتاهه

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی برسی به ۲۵ میفهمی ۱۹ سالگی هم یه دغدغه هایی داری که همینقدر عجیب و دور از ذهنه و با خودت میگی یعنی واقعا به همچین چیزی فکر میکردم؟🚶🏻‍♀️

چرا سعی نمیکنی درستشون کنی خب؟رژیم بگیر مثلا

چون نمیدونم چجوری این همه آدم تو سایت هست یک نفر پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه واسه قیافم واسه هیکلم واسه پوستم اینم شانس منه 

....

چون نمیدونم چجوری این همه آدم تو سایت هست یک نفر پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه واسه قیافم واسه هیکلم و ...

قند و چربی رو حذف کن هم‌پوستت درست میشه هم وزنت کم کم میاد پایین 

قند و چربی رو حذف کن هم‌پوستت درست میشه هم وزنت کم کم میاد پایین

چجوری پوستم رو سفید کنم من بدنم سفیده مایل به گندمی هست ولی پوست صورتم تیره هست رنگ سبزه شده افتضاح چیکار کنم 

....

عزیزم چقدر اعتماد به نفست پایینه

تو زشت نیستی یعنی هیشکی زشت نیست اینو مطمئن باش قرار نیست که همه مثل هم باشن چه از لحاظ نمره چه از لحاظ قد و هیکل!!!!!یعنی چی که بمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرت و پرت چرا میگی؟؟ اگه تو نباشی پس کی قراره خوشگل سایت باشه🥺من ندیده مطمئنم خوشگلی

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

عزیزم چقدر اعتماد به نفست پایینهتو زشت نیستی یعنی هیشکی زشت نیست اینو مطمئن باش قرار نیست که همه مثل ...

من نمره هام بالاست معدلم ۱۹.۲۷ شد این ترم به خاطر درس خوندنم مسخره میکنن که خرخونی و فلان 

....

من نمره هام بالاست معدلم ۱۹.۲۷ شد این ترم به خاطر درس خوندنم مسخره میکنن که خرخونی و فلان

چه ربطی داره مگه قراره با حرف این و اون زندگی کنی؟

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂