miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12752 عنوان حرف دلی🫡 145 بازدید | 11 پست به قدری خسته ام که اگه میتونستم بدون لحظه ای درنگ همه چی ترک میکردم حتی خودمو:).... پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1403/11/22 | 16:01 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 36804 ببخشید استارتر خانوما تاپیک زدن با موضوع اینکه اونایی که بچه نمیخوان بیات دور هم باشیم ممنوعه ؟!؟!؟!؟@niniyar بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12752 چرا عزیزم چیشده اتفاقی افتاده؟🥺 6 سال معلوم نیست تکلیف مون :) دیشب برای بار سوم اومدن مامان بابام باز گفتن نه پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3430 6 سال معلوم نیست تکلیف مون :) دیشب برای بار سوم اومدن مامان بابام باز گفتن نه الهی خب چرا مگه مشکلی داره که میگن نه؟ اشک شو،اما نه تو غم.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12752 الهی خب چرا مگه مشکلی داره که میگن نه؟ نه هم شغل داره هم ماشین هم خونه فقط فقط گیر دادن موقعیت اجتماعی اش به تو نمیخوره:/😔گیر دادن با یکی از اقوام پدرم اینا که معمار هست 10 سال از خودم بزرگ ترهه ازدواج کنم😔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3430 نه هم شغل داره هم ماشین هم خونه فقط فقط گیر دادن موقعیت اجتماعی اش به تو نمیخوره:/😔گیر دادن با یکی ... وای شت چقد بد🥲جلوشون وایسا بگو که از اون خوشت نمیاد اصن زیر بار ازدواج اجباری نرو امیدوارم زود مشکلت حل بشه عزیزدلم🫂 اشک شو،اما نه تو غم.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12752 وای شت چقد بد🥲جلوشون وایسا بگو که از اون خوشت نمیاد اصن زیر بار ازدواج اجباری نرو امیدوارم زود مشکل ... مرسی عزیزم عمراا من اونو قبول کنم خودشون خوب میدونن من لجباز تر از اونام:) پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3430 مرسی عزیزم عمراا من اونو قبول کنم خودشون خوب میدونن من لجباز تر از اونام:) اصلا به هیچ وجه قبول نکن چون بعدا خودت پشیمون میشی و اینکه حسرتش تو دلت میمونه تا ابد اشک شو،اما نه تو غم.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12752 اصلا به هیچ وجه قبول نکن چون بعدا خودت پشیمون میشی و اینکه حسرتش تو دلت میمونه تا ابد اره دقیقا از طرفی خیانت به پسرهه میشه والا دیشب مادرش گفت 6 سال پسرم هنوز ازدواج نکرد بخاطر شما واقعا حق دارن هرچی بگن انقدر صبور هستن😔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3430 اره دقیقا از طرفی خیانت به پسرهه میشه والا دیشب مادرش گفت 6 سال پسرم هنوز ازدواج نکرد بخاطر شما واقع ... اره بنده خدا اونم بخاطر تو صبر کرده دیگه ایشالا راضی بشن خانوادت اشک شو،اما نه تو غم.
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12752 اره بنده خدا اونم بخاطر تو صبر کرده دیگه ایشالا راضی بشن خانوادت اره انشالله🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻