2777
2789
چه ربطی به مهریه داره

مهریت قسطی میشه فکر کنم 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پیان دارم ازش که چندین بار گفته نمیذارم برگردی

همونارو ببر پرینت بگیر اگه پیام عادیه 

و نامه اوردن بچه هارو یعنی صورت جلسه رو از پاسگاه بگیر که بردی اوردیشون  خب حتما اونجا اظهار کردی که بیرونت کرده 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

فقط پیان دارم ازش که چندین بار گفته نمیذارم برگردی

دادگاه نمیری که تو هم باید اظهار نامه بفرستی مه حاضر به تمکین هستی وگرنه اون حکمو میگیره 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
همونارو ببر پرینت بگیر اگه پیام عادیه و نامه اوردن بچه هارو یعنی صورت جلسه رو از پاسگاه بگیر که بردی ...

اره پیام عادیه بعدم وکیل دارم وکیلم با دستور موقت حل کرد رفتم آوردم بچه مو

نیمخواد برگرده میخواد ترک منزل بگیره مهریه نفقه بره رو هوا بعدشم میتونه زن دوم بگیره

نوشته بودم نمی خواد ولی امان از کیبوردم خودش کلمات را اصلاح می کنه😖😖😖

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دادگاه نمیری که تو هم باید اظهار نامه بفرستی مه حاضر به تمکین هستی وگرنه اون حکمو میگیره

من ماه اول که بیرونم کرد اظهارنامه فرستادم که میخام برگردم خونه ولی جواب نداد

فقط اظهارنامه زده شکایت نکرده بعدشم من میتونم تو دادگاه بگم تمکین میکنم دیگه

اولش اظهار نامست بعد میره شورای حل اختلاف بعد میره دادگاه 

باید بری دفاتر قضایی  اونجا حل نشد میری شورا 

ولی اگر حق حقوقتو میخوای نگو خونرو ترک کردی 

بگو بیرونم کرده  بعد یه حلسه بزارین بزرگتر که در حضور جم کنه قبول کنه ک برگردی وو اینکه شرط بزاری واسه رفتارش خلاصه چیزای که نیازه قبول نکرد میری شورا حل اختلاف اونجا بگو همجین‌جلسه بوده

ایشون قبول نکردن حتما جلو شورا هم میگه قبول نمیکنم اونجا کار واسه تو راهت تره 

اره پیام عادیه بعدم وکیل دارم وکیلم با دستور موقت حل کرد رفتم آوردم بچه مو

خب پس سعی کن به حرف وکیلت گوش بدی حتما باهاش مشاورت کن

برا من پول نقده سکه نیس شما میدونی اقساطش ماهانه چقدر میشه شغلش آزاده

چقدره مهریتون؟

چرا سکه نزدی دختر خوب 

بستگی به درامد داره 

واملاکی که به اسمشه 

برگشتی نفقه و مهریتو اجرا بزار این مرد اعتبار نداره

چقدره مهریتون؟چرا سکه نزدی دختر خوب بستگی به درامد داره واملاکی که به اسمشه برگشتی نفقه و مهریتو اجر ...

الان فکر کنم یه میلیارد بشه فقط هیچی بنامش نیس بعد برگشت هم اجرا بذارم یعنی؟

مهریه در هر صورت قسطی میشه ربطی به تمکین و عدم تمکین نداره

نه قسطی شدن هم شرایط خودشو داره 

اونجوری هر حکمی بخواد راحت تر میگیره

الان فکر کنم یه میلیارد بشه فقط هیچی بنامش نیس بعد برگشت هم اجرا بذارم یعنی؟

الان و گذشته نداره پول همون تغییری نمیکنه ارزشو از دست میده 

واسه همون سکه میزنن 

اره مهرتو بگیر کسی که یکبار تورو میندازه بیرون دفع بعدم اینکارو میکنه