2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمتا چند روز خون ریزی طبیعیه میدونی شما؟

من سه هفته بود ولی تموم شد ی هفته شد لکه بینی بعدش غسل نفاس کردم تموم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشالله ماله منم تموم شه دیگه واقعا خسته شدم

اره ولی سعی کن گوشت درست کنی آبگوشت یا سوپ  بخور گوشت بخوری دیگه چه بهتر جیگر بخور 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره ولی سعی کن گوشت درست کنی آبگوشت یا سوپ بخور گوشت بخوری دیگه چه بهتر جیگر بخور

حتما میخورم عزیزم مرسی خیلی نگران بودم مهم ترینشم این بود که توهم بارداری داشتم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
میخوام ازمایش بدم دست و دلم میترسه میگم ازاد ندم ثبت شه اخه کارت ملی میگیرن شوهرمم میگه نباید بمونه ...

عزیزم اصلا ثبت نمیشه نگران نباش اگرم از ثبت برای بتا میترسی ۲ هفته بعد از موعد پریودت برو سونو ببین ساک تشکیل شده یا نه

عزیزم اصلا ثبت نمیشه نگران نباش اگرم از ثبت برای بتا میترسی ۲ هفته بعد از موعد پریودت برو سونو ببین ...

اخه من برای سونو ام میرم ازم کارت ملی میخوان همیشه شما میگید کد ملی نمیگیرن ما هرجا میریم کارت ملی میخوان

اخه من برای سونو ام میرم ازم کارت ملی میخوان همیشه شما میگید کد ملی نمیگیرن ما هرجا میریم کارت ملی م ...

نه والا کد ملی نخواستن از من حتی بعد سقط هم رفتم گفتم خودم با قرص سقط کردم حتی نپرسیدن چرا