2777
2789
عنوان

سقط جنین

739 بازدید | 46 پست

من خودم و همه رو کلافه کردم ببخشید هی میپرسم ولی خونریزی بعد سقط کی تموم میشه ۲۹ دی سقط کردم خونریزی خیلی سبکی داشتم ۷ بهمن سونو دادم اینو زده بود داخلش👇

تصویر یک ضایعه هایپر هترواکو به اندازه ۱۶×۱۴×۱۸ به حجم ۲cc است دارای واسکورایتی 0 و 1 درون کویته اندومتر رحم رویت شد که میتواند مطرح کننده کمپلکس هماتوم و RPOC باشد

بعد از ۱۷ بهمن خونریزی شبیه پریود دارم که نه کم میشه نه زیاد همراهش هم دفع لخته های کوچیک و متوسط دارم

چیکار کنم خونریزیم قطع بشه؟

اصلا کاری کنم یا بذارم همینجوری خونریزی باشه

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاری نکن بزار دفع میشه هرچی هست 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

باید دوباره سونو بدی

دارو هم خوردی جذب یا دفع شه؟

سهل انگاری نکن دختر خطرناکه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍