2777
2789
مگه قبلن پدران ما خونه داشتن زن میگرفتن؟؟؟؟؟زن میگرفتن چندسال باید عروس پیش مادرشوهر میموند بعد با ی ...

اوضاع زندگی فرق کردهه الان زمان که پدر شما داشت ازدواج میکرد دلار چقدر بود !!!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قبلن پدران ما خونه داشتن زن میگرفتن؟؟؟؟؟زن میگرفتن چندسال باید عروس پیش مادرشوهر میموند بعد با ی ...

فارغ از اینکه بعضی مردها قدیم خونه داشتن بعد ازدواج میکردن و بعضی هم نه، زمان پدرای ما موقع ازدواج دلار x تومن بود، ۴ سال بعد ازدواج x+2 تومن

نه مثل حالا که هر ماه ۲ برابر میشه

هیکی متأسفانه، کسی ک دوستش دارم خونه نداده همه می‌زنن تو سرم‌میگن ولش کن خونه نداره ، ولی خیلی خیلی ...

خودت چند سالته تو ۱۷ ۱۸ سالگی میخوای ازدواج کنی زوده بابا 

صبر کن خودت رو بدبخت نکن تو این سن 

چرا درس نمیخوووونی؟

هیکی متأسفانه، کسی ک دوستش دارم خونه نداده همه می‌زنن تو سرم‌میگن ولش کن خونه نداره ، ولی خیلی خیلی ...

خواهر باز خوبه خانواده تو فقط اینو میگن مادر و پدر من  معیار شون جالبه پسرهه 6 ساله میاد و میره هم خونه داره هم ماشین میگن موقعیت اجتماعی اش به تو نمیاد:/🤧

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

فارغ از اینکه بعضی مردها قدیم خونه داشتن بعد ازدواج میکردن و بعضی هم نه، زمان پدرای ما موقع ازدواج د ...

منم دارم همین میگم ....بابا با دلار ۹۰ تومنی چطور از یه پسر ۲۳ ساله توقع خونه ۲ و۳میلیاردی داری ....بابا یه کم سخت نگیرید نگاه به زندگی پدر ومادراتون کنید چقدر سختی کشیدن ....شما که قرار نیست اینقدر سختی بکشید .....ولی ببین یه جوون ۲۳ساله چطو باید ۲ الی ۳ملیارد پول به دست بیاره.....کمی منطقی باشیم

والا ما که هرچی خواستگار میومد بجز خانواده و شغل و اخلاق و رفتار معیار دیگه ای نداشتیم. حتی نپرسیدیم یک ریال پس انداز داره یا نه؟

هر چه هم داریم خودمون گرفتیم حتی عروسی با خرج خودمون گرفتیم . بجز کادوی ازدواج هیچ هزینه ای برای خانواده هامون نداشتیم

منم دارم همین میگم ....بابا با دلار ۹۰ تومنی چطور از یه پسر ۲۳ ساله توقع خونه ۲ و۳میلیاردی داری .... ...

نه متوجه منظور من نشدین، مثلا پدر من و شما وقتی ازدواج میکرد با یه شغل معمولی و پس‌انداز بخشی از حقوقش میتونست بعد چند سال خونه بخره، ولی الان یه جوون نمیتونه چنین کاری کنه یعنی کسی که الان ازدواج کنه حقوق معمولی هم داشته باشه، امیدی نیست که چند سال دیگه بتونه خونه بخره چون تورم و افزایش قیمت دلار و مسکن از پس‌انداز جلو میزنه