2777
2789
عنوان

بعد 5 سال رابطه دارم وا میدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه صبری داشتی

بهتره بگم اون داشت 

البته خیلیم مغروره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

اوضاعش داغونه واقعا شرایطش نیست یجوریه که اگر بیاد من خودمم نمیتونم قبولش کن

بلاخره نباید دست و پاشو جمع کنه هدفی داشته باشه یا نه ؟ 

تا کی اوصاعش داغون میمونه 

ببین اگه بهت وعده سر خرمن میده ولش کن برو دنبال بعدی 

البته تو خامش شدی هر چی بگه باور میکنی 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

بلاخره نباید دست و پاشو جمع کنه هدفی داشته باشه یا نه ؟ تا کی اوصاعش داغون میمونه ببین اگه بهت وعده ...

وعده نداده هیچوقت 

منم خاستگار خیلی جالبی نداشتم تاحالا ک بگم اگر تو نمیتونی تا من برم ازدواج کنم 

کلا نمیدونم واقعا حس میکنم بدون اون تنها ترینم بیشتر وابستگی از خودمه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

بوس و میک لاو بنطرم عادیه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بوس و میک لاو بنطرم عادیه

میک لاو چیه؟ 

میک لاو چیه؟

کارای غیر رابطه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

میک لاو چیه؟

من بجات باشم باهاش رابطه برقرار میکنم‌ تا کی وایسم‌ی پادشاه با اسب سفید بیاد محرم‌ بشیم البته گناه داره این حرفو میزنم ولی خو آدم نیاز داره بهر حال تا کی باید صبر کنی مورد خوب جور بشه اومدیم جور نشد من که ۲۵ سالمه نمیتونم تحمل کنم دیگ

من بجات باشم باهاش رابطه برقرار میکنم‌ تا کی وایسم‌ی پادشاه با اسب سفید بیاد محرم‌ بشیم البته گناه د ...

رابطه اصلی ک عمرا

اگر برقرار کردم مساوی با از دست دادن جونم،هنوز خانواده های سمت ما رو این مسئله حساسن چجورم

ولی حتی بوس و... رو هم نمی‌خوام قفلش باز بشه هم تحمل به قول شما سخته