2789
نه.سال اول رتبم بالای ٣٠هزار شده بود

وای من اینجا میبینم شماره امید میگیرم 

بعد میرم سایت کانون همه میگن نمیدونم ترازت کمه کم باید بالای 6000  باشه از تابستون خونده باشی 

کلا ناامید میشم 

عزیزم فکر نکن یه سال بمونی گل و بلبل میشه! همین امسال بخون و کارو تموم کن فشاری که تو سال پشت کنکو ...

اخه شرایط خوندن خیلی سخته

ب خاطر مشکلاتی نتونستم هنوز شروع کنم

خانواده هم خیلی گیر نیست

رییس سازمان سنجش هم گفته بود ک دو کنکور جدا برگذار میشه تا سه سال بعد😟

تیکر بارداری نیست😄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم و مجبور شدم بمونم اگه بتونی امسال موفق بشی که عالیه اگه بمونی هم باید ا ...

مشکلم اینه اراده اعتماد ب نفس صفر😐

تیکر بارداری نیست😄
اصلا معلما درک نمیکنن ک ما کنکوری هستیم کم تر باید سخت گیری کنن هر روز هر روز امتحان بعد انتظار دار ...

عزیزم من تقریبا یکی دوماه خوندم رتبم ده هزار شد.پس شما هم میتونی.تازه من فقط چندتا درس مهمو خونده بودم همین

عزیزم فکر نکن یه سال بمونی گل و بلبل میشه! همین امسال بخون و کارو تموم کن فشاری که تو سال پشت کنکو ...

من از فردا محکم شروع میکنم

شما تاثیر زیادی توو روحیم داشتین عزیز دلم، من همیشه دعاتون میکنم، انشأالله همه قدمات توو زندگی خبر باشه

عاشقتم  

عزیزم من تقریبا یکی دوماه خوندم رتبم ده هزار شد.پس شما هم میتونی.تازه من فقط چندتا درس مهمو خون ...

چه خوب

منم اعتماد به نفسم زیر صفره

می دونم توانشو دارم

اما اراده قوی ندارم

خیلی سخته هم با دخترم باشم و هم پای کتابا

تو غربت

با گردن درد

من موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما...
عزیزم من تقریبا یکی دوماه خوندم رتبم ده هزار شد.پس شما هم میتونی.تازه من فقط چندتا درس مهمو خون ...

حتما خیلی باهوش بودین اونم فقط دوماه😭😶

تیکر بارداری نیست😄
اخه شرایط خوندن خیلی سخته ب خاطر مشکلاتی نتونستم هنوز شروع کنم خانواده هم خیلی گیر نیست رییس سازم ...

هنوزم وقت هست بخدا خیلی سخته پشت کنکور موندن نمیدونی وقتی جوابا میاد تا قبول نشدی چقدر سخخخته اگه بمونی خیلی فشارا رو باید تحمل کنی

اصلا معلما درک نمیکنن ک ما کنکوری هستیم کم تر باید سخت گیری کنن هر روز هر روز امتحان بعد انتظار دار ...

حتما امسال تلاشتو کن.اشتباه منو تکرار نکن.من شاگرد اول کل مدرسه بودم.سر تنبلی سال اول کنکور ندادم گفتم بمونه سال بعد عالی میخونم.سال بعدشم تنبلی کردم فقط یکی دوماه خوندم.گفتم من کم خوندم بمونم سال بعد جدی تلاش کنم حتما زیر هزار میارم که اون سالم نامزد کردم نزاشت شرکت کنم.اون سال جدا شدم از نامزدم و یه سالم سر روحیه خرابم نتونستم برم.ببین من چند سال سر یه اشتباه عقب افتادم.پس حتما امسال تموم تلاشتو کن

درس خوندن برام مثل ی عذاب الهیه میخوام شروع کنما ولی خب...😑

واااای نگو چرا برات عذابه

من یه لذته برام ایتقدر حسرت می خورم که چرا قبل بچه اوردن به فکرش نبودم

من موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما...