الان خیلی زیاد شدن تو دیوار تو اینستا و تلگرام که نیاز به ادمین دارن ووقتی میری درخواست میدی میگن قبلش یه مبلغی رو واریز کن برا ثبت نام و نمیدونم آموزش این حرفا خیلی هاش کلاهبرداریه گول نخورید دوستان به هرکسی اعتماد نکنید
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
یه دونه شونم گفت باید ویپاد حساب باز کنی ک اونجا حقوقتو بریزیم من ساده ام باز کردم بعدا فهمیدم ک هر کیو دعوت کنی ۴۰ تومن میده الکی یه حساب باز کردم میخواستم چیکار بعد دیدم اصلا یارو جوابمم نمیده 😑
میدونستم چون تعدادشان الان زیاد شده گفتم بگم کسی گول نخوره
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
منم خیلی دنبالش بودم همشون قبلش پول میخواستن ندادم یه دونه شونم گفت باید ویپاد حساب باز کنی ک اونجا ...
اتفاقایباریکنفراینجااین تایپکوزد
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖