2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
همه ی عشق و علاقه م رفت بجاش نفرت اومده.متنفرم ازش. ولی دخترم گناه داره.

چه شرایطی سختی🥺🥺 انشاالله خدا بهتون کمک می‌کنه🥲

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که متاسفم واقعا. قلبم درد گرفت. خدا ارامش بده بهتدوما ول کن بقیه رو، انقد زیر بار بی مسئولیتی ب ...

انگار مریضه .وگرنه خونه به نام کنه.وکالت طلاق هم دارم بخوام میتونم راحت جداشم .

شاید می‌دونه بی پناهم .

مادر و پدرم فوت شدن ،،😭کاش بودن .اینقدر بی پناه نبودم.

انگار مریضه .وگرنه خونه به نام کنه.وکالت طلاق هم دارم بخوام میتونم راحت جداشم .شاید می‌دونه بی پناهم ...

دخترتون چند سالشه؟

میشه برای مشکلم یک صلوات بفرستی🤍تویه تاپیکای عکسو تاپیکای خفن تگم کنید همیشه جا می‌مونم🥲😂

انگار مریضه .وگرنه خونه به نام کنه.وکالت طلاق هم دارم بخوام میتونم راحت جداشم .شاید می‌دونه بی پناهم ...

منکه پدرو مادر دارم فایده نداره. هیچوقت اینجور فک نکن. خدا بزرگترین پناهه. بعدم خودت و دختر نازت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
فهمید داریم دعوا میکنیم .هر چی بهش گفتم بره تو اتاق بازم میومد بیرون ببینه چیکار میکنیم

الهی 😔😔😔

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
منکه پدرو مادر دارم فایده نداره. هیچوقت اینجور فک نکن. خدا بزرگترین پناهه. بعدم خودت و دختر نازت

تا وقتی بابام بود جرات اینکه با صدای بلند حرف بزنه نداشت .خونه بابام بود برای اینکه برم حرف بزنم دلمو خالی کنم .

حالا چی

7سال

بخاطره بچتونم شده یک بار دیگه بهش فرصت بده شاید ایندفعه تونست و جبران کرد، البته شوهرتونو خودتون بهتر میشناسید