2777
2789

اره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاوه بر درد جسمی فشار روانیشم هست خب شاید به خاطر همون

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

من 10_۱۱  هفته سقط داشتم. یه بار کورتاژ شدم و درد کشیدم ولی زایمان خدایی قابل قیاس نیس. من سقط مکرر بودم اونقد درد نداشته جز اخری

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

در سقط حاصل اون انرژی‌ و مواد مغذی که از بدن مادر گرفته میشه ، هیچ میشه و در واقع نتیجه نداره علاوه بر اون که خون هم مادر از دست میده اما در زایمان حداقل این همه درد و زحمت بخاطر وجود یک دردانه هست 

فکر میکنم بیشتر از لحاظ روحی میگن ، ان‌شاءالله همه هزار بار بزان یه بار سقط نکنن😁

ولی اونایی که نمی‌خوان خوشحال میشن از سقط پس برای هرکس متفاوته نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

منم تجربش داشتم. ‌‌

ای وایییی خیلی بدددددددد😭😭

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم