2777
2789
عنوان

به نظرتون مهاجرت ترسناک نیست

174 بازدید | 22 پست

از وقتی دلار ۸۰ تومن رو رد کرده همسرم همش میگه مهاجرت کنیم بریم از ایران . 

من کمتر از یه ساله که لیسانس مهندسی نساجی گرفتم با نمرات عالی از دانشگاه امیرکبیر ، مدرک آیلتس هم دارم ۷ شدم ولی مال سه سال پیشه و نمیدونم دوباره باید ازمون بدم یا نه ، زبان اسپانیایی هم بلدم ، مهارت های دیگه هم مثه آی سی دی ال و نرم افزار های گرافیکی بلدم و ۲۴ سالمه .

همسرم دیپلم داره زبان بلد نیست و کاسبه و ۳۲ سالشه و مهارت دیگه ای هم نداره .

پول هم نداریم ، مستاجریم . همسرم میگه پول جمع کنیم دار و ندارمون و طلا و همه چیو بفروشیم بریم .

من میگم ما اول چند تا سفر تو اروپا بریم . ببینیم اصلا چه طوریه بعد مهاجرت کنیم ، نه که مثه اواره ها بشیم بریم اونجا بمونیم توش 😥

در کل من خیلی از مهاجرت میترسم ، به شوهرم میگم ما بخوایم سه چهار میلیارد جمع کنیم که فقط  از ایران بریم بعد اونجا دوباره از صفر شروع کنیم خب با اون سه چهار میلیارد همین جا یه چیزی تولید کنیم و به کشورای دیگه صادر کنیم . نمیدونم واقعا خیلی میترسم چه از زندگی تو ایران و شرایط موجود چه از مهاجرت 

اگه شرایطشو داری ذره ای تعلل نکن

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می تونید برای ارشد با فاند اپلای کنید و شوهرتون هم با ویزای همراه بیاد

بورسیه بگیرید نیاز نیست سرمایه خاصی با خودتون ببرید. دو تا سه سال ارشد رو اونجا باشید مدت زمان خوبیه که ببینید به دردتون میخوره مهاجرت یا نه. اگه نه می تونید برگردید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سفر اروپا خدا تومن خرج داره سال ۹۷ شوهرم گفت بریم من قبول نکردم خیلی اشتباه کردم موندم بدبخت شدم

درسته 

ولی مهاجرت دائم ده برابر خرج داره 

واسه یه سفر اگه چهارصد میلیون لازم باشه 

برا مهاجرت دایم چهارمیلیارد لازمه .

بعد فرض کن چند سال کار کنی پس انداز کنی دار و ندارتو بفروشی صفر شی بری اونور نمیدونی هیچی که چی در انتظارته 

سفر اروپا خدا تومن خرج داره سال ۹۷ شوهرم گفت بریم من قبول نکردم خیلی اشتباه کردم موندم بدبخت شدم

درسته 

ولی مهاجرت دائم ده برابر خرج داره 

واسه یه سفر اگه چهارصد میلیون لازم باشه 

برا مهاجرت دایم چهارمیلیارد لازمه .

بعد فرض کن چند سال کار کنی پس انداز کنی دار و ندارتو بفروشی صفر شی بری اونور نمیدونی هیچی که چی در انتظارته 

فقط شرایط علمی و مهارتی دارم ـشرایط پولی ندارم که ـتازه همون شرایط علمی و مهارت هم فقط من دارم ،شوه ...

بدون پول پس چطور به فکر مهاجرت افتاده؟

باید دوطرف ببینید تحمل و طاقت از صفر شروع کردنو دارید یا نه، چون هرچقدم که از قبل همه چیز داشته باشید و‌ توی بهترین موقعیت خودتون بوده باشید وقتی دارید مهاجرت می‌کنید یعنی می‌رین جایی که زمین تا اسمون با زندگی قبل از مهاجرتتون فرق داره و تا قبل از اون توی هر مرحله ای بودید باید تلاش کنید تا دوباره به همون مرحله و موقعیت توی کشور جدید برسید، و خوبی مهاجرت اینه که حداقل اونجا خیالتون از بابت به ثمره نشستن و نتیجه گرفتن از بابت تلاش هاتون راحته نه مثل اینجا که هرچقدر بدوئی ممکنه نرسی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

می تونید برای ارشد با فاند اپلای کنید و شوهرتون هم با ویزای همراه بیادبورسیه بگیرید نیاز نیست سرمایه ...

با فاند هزینه ش زیاد نمیشه ؟

دوستم و شوهرش با هم اپلای کردن سوئد قبول شدن و رفتن ، سه میلیارد هزینه شون شد دو نفری 

با فاند هزینه ش زیاد نمیشه ؟دوستم و شوهرش با هم اپلای کردن سوئد قبول شدن و رفتن ، سه میلیارد هزینه ش ...

هزینه چیشون شد سه میلیارد تومن؟

من خودم مهاجرت کردم البته ژاپن نه اروپا ولی شرایط یکی هست

وقتی بورسیه داشته باشی تنها هزینه ای که باید بکنی: بلیت هواپیما، مدرک زبان، هزینه ترجمه مدارک و وقت گرفتن از سفارت و هزینه ۲ ماه اول زندگی (مثلا نفری ۴۰۰۰ هزار دلار).

حتی با دلار ۹۰ تومنی هر جور حساب کنی ۶ میلیارد نمیشه برای دو نفر

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بدون پول پس چطور به فکر مهاجرت افتاده؟باید دوطرف ببینید تحمل و طاقت از صفر شروع کردنو دارید یا نه، چ ...

اونجوریم نیس که دیگه هیچی نداشته باشیم اگه کل طلاها و ماشینمون و تموم اجناس مغازه ی همسرم و وسایل خونه بفروشیم و پول پیش خونه و مغازه رو بگیریم فکر کنم یه سه  چهار میلیاردی دستمونو بگیره چون دیگه وسایل خونه دست دو حساب میان و اجناس مغازه هم باید زیر قیمت رد کنه ارزون میشه 

اونجوریم نیس که دیگه هیچی نداشته باشیم اگه کل طلاها و ماشینمون و تموم اجناس مغازه ی همسرم و وسایل خو ...

پس بازم میگم اگه ۱درصد شرایط مهاجرت براتون مهیا بود اصلا دست دست نکنید اونجوری خیالتون از بابت اینده ی بهتر خودتون و بچه هاتون ۱۰۰٪ راحته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس

میتونی با وجود دا‌دن اجاره و ... پول هم جمع کنی برای سرمایه؟

من میگم حداقل به طلا یا دلار نگه دارین پول رو. یه مدت جمع کنین بعد برین

تو این مابین مهارت هاتون و مدرک هاتون تو حوزه های مختلف رو ببرین بالا که تو کشور مقصد دستتون واسه کار باز باشه و ببینین چجوری میخواین مهاجرت کنید؟

سرمایه داری؟ شغلی؟ تحصیلی؟

تحصیلی از بقیه کم هرینه تره ولی کلا دو تا بودنتون مشکله! اینکه دو نفر یه جا قبول بشن احتمالش واقعا کمه

هزینه چیشون شد سه میلیارد تومن؟من خودم مهاجرت کردم البته ژاپن نه اروپا ولی شرایط یکی هستوقتی بورسیه ...

۶ میلیارد که نشد رو هم شد سه میلیارد ینی نفری یه میلیارد و پونصد .

جفتشون شهید بهشتی روانشناسی خونده بودن .

دختره لیسانس پسره فوق لیسانس .

بعد با هم ازدواج کردن پسره برا دکترا ، دختره برا ارشد به سوئد .

دوست خانوادگیمونن خوده دختره رو دیگه ندیدم ازش بپرسم ولی رفتیم خونشون مادر پدرش گفتن که پول جهیزیه و پول عروسی و طلا و این چیزا رو دیگه خانواده ها دادن برای هزینه ی اپلای ، الان دو سه ماهه که رفتن . گفت تقریبا سه میلیارد شده . مادرش گفت یه میلیارد و دویست ما دادیم ، نزدیک دو میلیاردم خانواده ی پسره دادن .