2777
2789
عنوان

دلم گرفته

421 بازدید | 7 پست

بعضی وقتا یه حرفایی میشنوی از کسایی که اصلا انتظارشون رو نداری تو این زمونه نمیشه دشمنت رو تشخیص بدی واقعا خیلی سخته باید از همه بترسی یه حرفایی میزنن که ادم تا اخر عمرش یادش نمیره😥 من دیگه با هیچکی حرف نمیزنم هیچکی😞تصمیم گرفتم دیگه به هیچکی اعتماد نکنم حتی دیگه کنار هیچکی نمی خندم دیگه به غیر از جواب سوال های ادم ها  هیچ حرفی نمیزنم😞 دیگه به حرفا شون هم اهمیت نمیدم دیگه حتی جواب گستاخی هاشون هم نمیدم 😕 بزار هرچی میخوان فکر کنن 😥 دیگه جواب سلام کسی هم نمیدک بزار بگن اجتماعی  م😞 دیگه حتی خیابون های شهر هم نمی تونن ارومم کنن 😞 همیشه هرکی هرچیزی گفت خندیدم ولی دیگه نه هیچ وقت نمی خندم فقط از خدا میخوام هرچی زودتر روح خسته ام رو از این جسم جدا کنه فقط منتظر میمونم .....

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دلم گرفته
2
66%
دیگه تحملم سر اومده
1
33%

عزیزم توی این زمونه آدما فقط و فقط به فکر خودشونن ولاغیر...

تا وقتی خوشن باهات خوبن اما یه روزی چهره واقعیشونو نشون میدن که خیلی بهشون نیاز داری

بهترین کار اینه به هییییچکس دلخوش نکنی همین فقط خدا...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم توی این زمونه آدما فقط و فقط به فکر خودشونن ولاغیر... تا وقتی خوشن باهات خوبن اما یه روزی ...

همه یه نفر حداقل یه نفر رو دارن که هرچی تو دلشونه پیشش میگن ولی من ولی تنهام حتی سایه امم با من نیست خیلی وقتا از ادم ها فرار میکنم برای ارامش از هیچ کسی محبت ندیدم ولی برای همه  از هر کاری بگی دریغ نکردم😭

هر جا هر طرف نگاه میکنم همه شاید زندگی شون خوب نباشه ولی  حداقل یکی رو دارن  که باهاش درد و دل کنن خواهری دوستی ......ولی من همیشه میترسم مشکلاتم رو کسی بفهمه چون فقط سرزنش میبینم بعد هم حرفایی بد تر از مشکلاتم 

عزيز رو آدما هيچوقت حساب باز نكن 

حالا اون آدم هركي ميخواد باشه

من از هزار پشت غريبه خوبي هايي ديدم كه از خانواده ام نديدم !!

من خودم دنياي درد و دلم ولي به هيچكس نميگم ، اگر هم گفتم خيلي پشيمون شدم ، حتي دردودلم رو تاپيك نميذارم چون چيزي عوض نميشه !! 

اينو بدون فقط تو درد نداري همه اندازه خودشون دارن 

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊