هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اب لیمو یا اب نارنج تاره با کمی نمک میزنم بهشون بعد از یکی دوساعت که خوب خوردش رفت میزنمشون تو زعفرون و بعد تو پودر سوخاری که با زردچوبه کمی نمک پاپریکا پودر تخم گشنیز پودر سیرمزه دار شده .اگه وقت داشته باشم میذارم یک ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوردش بره اگه نه سرخ میکنم همینطوری
اتفاقا من امشب سبزی پلو با ماهی داشتم بهتر از همیشه شده بود . یه پیاز و خلال کردم ریختم روی ماهی چند ساعت موند بعد یه قرص مرغ و پودر کردم ریختم روی ماهی بعد تو ارد زدم و سرخ کردم
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
تو مخلوط نمک فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و سیر و زنجبیل رنده شده (یا پودر زنجبیل) و اب لیمو از چند دقیقه(بهتره که چندساعت قبل)بخوابونی بعد سیراشو سعی کن پاک کنی بهد سرخ کنی تووووپ و عالی میشه