2821
2789
عنوان

راهنمایی

42 بازدید | 4 پست

دوستان سلام من یه مشکلی دارم میشه منو راهنمایی کنید من خیلی ساله جدا شدم خواستگارخیلی داشتم ولی الکی بهم خوردن تا الان ب مرز چهل سال رسیدم الان یه خواستگاری دارم چندین ماهه ولی اول به من گفت مجردم هر چی گفت همو ببینیم قبول نکردم می‌گفت باید یه چیزایی بهت نشون بدم ولی من قبول نکردم حالا بعد چن ماه اومده ک اره زنمو طلاق دادم و دو بچه دارم یکی پیش مامانشه یکی خودم.گفتم چرا دروغ گفتی میگه بخاطر اینکه از دستت ندم در ضمن من اصلا ارتباطی باش ندارم فقط گاهی وقتا زنگی زده چون میترسم دیگ ازدواجم جور نشه میگم جواب مثبت بدم ولی هیچ حس خوبی ندارم

نگین کسی آخر دنیا رو ندیده کسی ک به آخر خط رسیده دیده

چون شرایط مجردی دیگ ندارم از همه طرف تحت فشارم 

حالا یکی از فامیلامون چندین باره میگه جواب منفی بده چون مورد خیلی بهتری واست دارم از همه لحاظ عالیه فامیلمون مجرده ۵سال از من کوچکتره 

حالا بازم میترسم این فامیلمون منظورش خودش باشه چون من ب هیچ عنوان نمیخوام با فامیل ازدواج کنم تقریبا همه پسرای فامیل ازم خواستگاری کردن جواب منفی دادم قیافم بد نیس لطفا منو راهنمایی کنید تو بد دوراهی گیر کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون شرایط مجردی دیگ ندارم از همه طرف تحت فشارم حالا یکی از فامیلامون چندین باره میگه جواب منفی بده چ ...

بنظرم این مورد جدید رو هم ببین بابا الان خیلی از بازیگرا هستن مجردن مهمترین چیز عشقه کسی که واقعا دوستت داشته باشه ارزش زمان گذاشتنو داره برو دعا کن از خدا بخواد ادم صالحی سر راهت بذاره ببین زیارت اولی نیستی برا کربلا یا مشهد میگن بار اولت بری احتمال حاجت رواییت خیلی زیاده

بنظرم این مورد جدید رو هم ببین بابا الان خیلی از بازیگرا هستن مجردن مهمترین چیز عشقه کسی که واقعا دو ...

ممنون عزیزم باور کن من راضیم ب مجردی ولی از بس پشت سرت حرف میزنن خانواده گیر میدن مجبورم ازدواج کنم 

اون مورد هم میگه تا خودم ازش مطمئن شم بعد