2777
2789
عنوان

عمل جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
سلام شما هم رحمتون رو دراوردید.....من میوم دارم تازه متوجه شدم ۷میلی دکتر گفت نگران نباش چیز مهمی نی ...

سلام عزیزم من چند سال خونریزی شدید داشتم هر ماه چهار دست و پا میرفتم دردش هم خیلی شدید بود دکتر گفت چند تا فیبروم داری کوچیک هستن نمیتونم دربیارم فقط یکیش سه سانت بود دارو هم خوردم فایده نداشت طب سنتی هم رفتم گفت درمان نداره دکتر تصمیم گرفت کورتاژ تشخیصی انجام بده گفتن رحم سالم هستش ولی بعد از کورتاژ خونریزی من بدتر شد دکتر گفت اگه خیلی اذیتی رحم رو دربیارم منم قبول کردم رحم رو درآورد ولی تخمدان رو نگه داشتم وقتی چند تا فیبروم رو دادن پاتولوژی گفتن شانس آوردی که رحم رو درآوردی چون فیبرومی که سه سانت بود حالت طبیعی نداشت یعنی سرطانی بود حالا بماند که چقدر آزمایش و ام آر آی و اسکن و چیزهای دیگه رفتم 

💔💔💔💔💔💔

سلام شما هم رحمتون رو دراوردید.....من میوم دارم تازه متوجه شدم ۷میلی دکتر گفت نگران نباش چیز مهمی نی ...

امسال تنبلی تخمدان هم داشتم که باعث ریزش موی شدید و جوش صورت و بدن شده بود که رفتم دکتر به من قرص متفورمین و آی پی ۶ دادن چند وقت خوردم تازه رفتم سونوگرافی گفتن خدا رو شکر برطرف شده 

💔💔💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم میگن پیاز درمانی هم خیلی خوبه برای مشکلات رحم و تخمدان ولی خودم انجام ندادم فقط دارو خوردم 

💔💔💔💔💔💔

بله عزیزم من یه پسر ۱۵ ساله دارم . ۴ سال درگیر فیبروم بودم تا عمل کردم

الانم پریود میشید داوردید...‌‌برای من دعا کن ۷میلی دارم دکتر گفت نگران نباش دکترمم فوق تخصصه....ولی همش دلم میگیره گریه میکنم.....من قبلا نداشتم یهویی لکه بینی داشتم رفتم گفت فیبرومه.....بعدشم از سرطانی شدنش میترسم....😔😔

الانم پریود میشید داوردید...‌‌برای من دعا کن ۷میلی دارم دکتر گفت نگران نباش دکترمم فوق تخصصه....ولی ...

نه عزیزم من دیگه پریود نمیشم چون رحم ندارم . اصلا خودتو نگران نکن توکل بر خدا کن خیلی از خانمها این مشکلات رو دارن از مواد غذایی و سردی و بلغم و سودا و استرس و ارثی و خیلی چیزهای دیگه میشه البته دلیل مشخصی هم نداره .نگران سرطانی شدن نباش عزیزم خیلی کم پیش میاد که فیبروم سرطانی بشه شانس من بود اونم خواست خدا بود سعی کن روحیه ی خودتو خوب نگه داری استرس و نگرانی مشکل رو بدتر میکنه با گریه چیزی حل نمیشه عزیزم . دکتر خیراندیش هم نسخه های زیادی داره برای مشکلات رحم و تخمدان اونا رو گوش کن براتون از ته دلم دعا میکنم که مشکلتون هر چه زودتر برطرف بشه 🌹🌹

💔💔💔💔💔💔