2777
2789
عنوان

عمل جراحی

171 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من تو سن ۳۶ سالگی عمل هیسترکتومی رحم و کورتاژ تشخیصی رحم و عمل بواسیر و شقاق (لیزر و جراحی ) انجام دادم اگه کسی سوالی داشت بپرسه صبح جواب میدم 

💔💔💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل بواسیر تاثیر داشت؟ یا برمیگرده

عزیزم من دفعه اول با لیزر عمل کردم که مشکلم چند برابر شد بعد رفتم سراغ جراحی تا یه مدت کلا برطرف شده بود ولی با یک دفعه یبوست دوباره برگشت باید بعد از عمل خیلی مواظب باشی که یبوست نگیری چون برمیگرده بعد از عمل هم به مدت ۱۰ روز درد خیلی شدیدی داره 

💔💔💔💔💔💔

من بواسیر دارم از یبوست بود دکتر نرفتم کم بود کروفیل میخورم جلوی یبوست رو گرفته الان خوبم فقط یکم بی ...

عزیزم برای یبوست حتما سعی کن ناشتا انجیر خشک بخوری یا از شب قبل خیس کن صبح ناشتا بخور و شیاف دنبه درست کن کار سختی هم نیست دنبه رو مثل شیاف با چاقو ببر داخل فویل بزار بعدش بزار تو فریزر هر روز استفاده کن من برای بواسیر از پماد رکتول هم اسنفاده میکنم خوبه 

💔💔💔💔💔💔

[QUOTE=371639093]من بواسیر دارم از یبوست بود دکتر نرفتم  کم بود کروفیل میخورم جلوی یبوست رو گرفته الان خوبم&nbs ...[/  اگه فقط بیرون زدگی داری میتونی با لیزر برداری اگه مشکل درد و خونریزی نداری فکرتو درگیر بیرون زدگی نکن 

💔💔💔💔💔💔

بچه ها من سالها مشکل بواسیر و شقاق داشتم هر کی هر چی میگفت من استفاده میکردم هر پمادی که تو گوگل پیدا میکردم میخریدم داروهای سنتی و شیمیایی و رژیم سخت و ورزش ولی اصلا فایده نداشت چون بواسیر من درجه ۴ بود متاسفانه زمانی که درجه ۱ و ۲ بود باید درمان میکردم ولی فاز دکتر گرفته بودم خودم هر چی دارو بود استفاده میکردم 

💔💔💔💔💔💔

رفتم سراغ لیزر پیش یه دکتر داخلی که تو مطب خودش تو کرج انجام میداد خدا بهش انصاف بده درد منو چند برابر بدتر کرد تنگی مقعد هم گرفتم چند سال بعد رفتم پیش یه متخصص و جراح روده ایشون عمل کردن تا ۱۰ روز درد خیلی خیلی شدید داشتم که مسکن هم تاثیر زیادی نداشت تا یه مدت راحت بود تا اینکه رژیم غذایی رو رعایت نکردم یبوست گرفتم و دوباره بواسیر من برگشت 

💔💔💔💔💔💔

آها. که این طورخیلی ممنونم. ان شاالله سلامت باشید

خواهش میکنم انشاالله شما هم همیشه سلامت باشین البته یکی از دوستهامون عمل جراحی بواسیر انجام داد خوب نشد زالو درمانی کرد خوب شد از نظر طب سنتی میگن سودا باعث بواسیر میشه که زالو وقتی برای بواسیر انجام میشه سودا رو از اون قسمت خارج میکنه 

💔💔💔💔💔💔

بچه ها من تنبلی تخمدان هم داشتم درمان کردم اگه کسی سوالی داره بپرسه جواب میدم

سلام شما هم رحمتون رو دراوردید.....من میوم دارم تازه متوجه شدم ۷میلی دکتر گفت نگران نباش چیز مهمی نیست....ولی خیلی نگرانم تنبلی شدید هم دارم باردار نشدم هنوز