2777
2789
عنوان

بیاید یلحظه مهمه

188 بازدید | 39 پست

بچه من ۱۵ سالشه از بهزیستی اومدن پرس و جو کردن برای صلاحیت من یا رد صلاحیتم که ببینن میتونم نگهش دارم یا نه چون جدا شدم از همسرم دخترم الان ۷ ساله با من زندگی میکنه.

ممکنه که ببرنش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی ازش پرسیدن مامانت نمیزنتت کتک نمیزنه دروغ نگیا راست بگیا هی اینارو پرسیدن برم شکایت کنم بگم چرا ا ...

خب حق دارننن بپرسن. چته😂

هرچی باشه از پرورشگاه اوردیش خب حق دارن بیان بپرسن. 

خب حق دارننن بپرسن. چته😂هرچی باشه از پرورشگاه اوردیش خب حق دارن بیان بپرسن.

نهههه بچه ی خودمهه از پرورشگاه نیاوردممم از شوهرم جدا شدم بچه رو گرفتم برا خودم با رضایت خود شوهرم

نهههه بچه ی خودمهه از پرورشگاه نیاوردممم از شوهرم جدا شدم بچه رو گرفتم برا خودم با رضایت خود شوهرم

اهااا منو باش چ فکری کردم

حق داری واقعا.‌ اره بنظرم شکایت کن. کارشون بد بوده

ببخشید فکرکردم از بهزیستی اوردیش😂

مگه درخواست سلب حضانت از شما شده

نه ابلاغیه نیومده از بهزیستی اومدن 

بچه مال خودمه از شوهرم جدا شدم بچه رو داد من الان دخترم ۱۶ سالشه اومدن جلو در خونه از بهزیستی راجب من و همسر سابقم از دخترم سوال پرسیدن

نه ابلاغیه نیومده از بهزیستی اومدن بچه مال خودمه از شوهرم جدا شدم بچه رو داد من الان دخترم ۱۶ سالشه ...

ببینید دختر شما تا هفت سالگی حضانت با شما بعد از اون خود دخترتون تصمیم میگره با کی باش وشرایط حضانت اگر شما داشته باشید دادگاه قبول میکنه