2789
عنوان

بچه دوم

322 بازدید | 15 پست

۷ ساله از خیانت همسرم میگذره و هر روز برام تازه تر میشه رفتم شکایت کنم که جدا شم قاطی کردم دیوونه شدم ازم ازمایش خواستن که باردار بودم کلا ورق برگشت😔دیگه شوهرم به غلط کردن افتاد التماس و خواهش خیانت شوهرم در حد رابطه جنسی و پیام و اینام بود خلاصه با هر سختی و داستانی که شد موندم پای زندگی بخاطر بچم الان پیش دبستانیه تو این مدت چیزی از همسرم ندیدم کلی تلاش میکنه همه چی فراهم میکنه اما من دیگه زخم خوردم اون ادم سابق نیستم برام فرقی نمیکنه بازم ادامه بده یا نه اینو میخوام بگم کلا دیگه نمیخوام بچه دار شم نمیخوام دوباره باردار شم و سختی بکشم اما شوهرم چند بار گفته که بچه میخوام تک فرزندی خوب نیست یه وقتایی احساس میکنم میخواد سرگرم شم بهش شک نکنم میخواد پابندم کنه تو زندگی با خودم فکر میکنم اگه بدونم‌ دوباره کاری میکنه با بچه جدا شدن بهتر از دوتاست میگم قبلش برم پیش مشاوره چون هنوز شوهرم جواب خیلی از سوالامو نداده همش حرف عوض میکنه سوالم اینه اگه بگم بچه نمیخوام برم دادگاه دیگه مهریه بهم تعلق نمیگیره؟؟

دادگاه حق به من میده یا شوهرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این اوضاع بچه دوم چرا. اینقدر خیانت زیاد شده . تو که سابقه هم داشته. این داره جا خودش رو محکم می‌ ...

منم همینو میگم تصورم اینه اگه ببینم خطا کرده چه چت باشه یا صیغه باشه یا هرچی برام مهم نیس فقط میرم اما با دوتا بچه سخته شایدم هیچوقت تکرار نکنه ولی من دیگه نمیخوام از این ادم بچه بیارم

منم همینو میگم تصورم اینه اگه ببینم خطا کرده چه چت باشه یا صیغه باشه یا هرچی برام مهم نیس فقط میرم ا ...

خیلی تصمیم سختیه. من هیچوقت نمیتونم درکت کنم . با مادرت مشورتدکن با مشاور مشورت کن. سر خود بچه دوم نیار

یه حقیقت و باید قبول کنید 

تفاوت خانم ها و آقایان 

یه خانم باید اول دل بده و احساس تا رابطه جنسی داشته باشه

ولی آقایان نه

بدون احساس هم رابطه بر قرار می کنند 

ولی مهم این که اون رابطه جنسی براش بی ارزش و زن و بچه شو دوست داره 

اگر میگه بچه دوم چون میخواد عشق تورو داشته باشه 

تو هم داری اونو اذیت میکنی هم خودت رو 

معلوم که دوست داره 

اگر بهت خیانت کرده ۲ دلیل می‌تونه باشه 

۱ اون زنه که با شوهرت بوده خیلی پیله کرده و مرد هم کلا شل کمرش

۲ شاید خودت تو رابطه جنسی براش کم گذاشتی و نیاز داشته و درگیر یه رابطه دیگه شده 

به هر حال خیلی زودتر از این باید فراموش میکردی و تلاش کنی که آنقدر از محبت سیرش کنی که میلی به کسی نداشته باشه 

یه حقیقت و باید قبول کنید تفاوت خانم ها و آقایان یه خانم باید اول دل بده و احساس تا رابطه جنسی داشته ...

گندتون بزنن با این افکارتون 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عزیزم😢 بنظرم حتما برو مشاوره برای خوب شدن حال خودت ،مشاور کلا چیز خیلی خوبیه خیلی کمک کننداس هم برای حال دلت هم برای اینکه بهترین تصمیمو بگیری ایشالا دلت همیشه شاد باشه عزیزم💓

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من اصلا به تصمیم برای فرزند آوری کار ندارم و در موردش حرف نمی‌زنم 

روانت رو سالم کن

این مسأله داره تو رو رنج میده احساس امنیت روانیت رو گرفته فراموش کردن برات سخته پذیرش برات سخته ، این مسأله باید حل بشه برو تراپی حلش کن برید زوج درمانگر بررسیش کن هر کاری که میتونی بکن کیفیت زندگیت رو ببر بالا تر اون موقع تصمیم گیری کن اینطوری نمیشه لنگ در هوا بگذرونی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه حقیقت و باید قبول کنید تفاوت خانم ها و آقایان یه خانم باید اول دل بده و احساس تا رابطه جنسی داشته ...

من دیگه برام مهم نیست در موردم چی فکر میکنه و چی ازم میخواد شوهرم رفته سمت دختره چون از قبل همو میشناختن

قرار نیست هر مردی خیانت کنه بگن زنه بد بوده کم گزاشته گیریم که بد بودم من کم کاری کردم میتونست بهم بگه بریم مشاوره میتونست بگه ازم خوشش نمیاد توافقی جدا شیم نه اینجوری تیشه به ریشه زندگی و جوونیم بزنه

حالا اگه من زیر یه نری میخوابیدم بهم امون میداد حرف بزنم بهم حق میداد که حتما شوهرم محبت نکرده و بهم نرسیده؟؟

خیانت هیچ توجیحی نداره هیچ خودمونو گول نزنیم

با احترام به شما