2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه و ماشین خوب . سرمایه یه مقدار . درامد بالای ۴۰ . 

اخلاق خوب . تحصیلات ‌ خانواده خوب . مذهبی نباشه و.‌‌.‌. 

البته ۲۶ سالم و فعلا قصد ازدواج ندارم وگرنه خواستگار بااین ملاکهای اولیه دارم .

خب خونه ماشین ک باید داشته باشع…ملاک خاصی ندارم من واقعا…اما دوست داشتن برام شرط اوله…هرچند دوست داشتن هم کافی نیست فقط…اما دوست داشتن هم واجبه….از نظر مالی هم بتونه یک زندگی رو راه ببره اوکیه 

و اینکه حتما باید حداقل ۵سال از من بزرگ تر باشع زیر ۵سال باشه حتی بهترینم باشه برام کنسله

من تحصیلاتش برام از همه چی مهمتره

دوست دارم طرفم پزشک باشه

خانواده دار باشه از این افراد تازه به دوران رسیده نباشن،امروزی و روشن فکر باشه،مومن نباشه ترجیحا بی دین باشه

از این افراد nerd نباشه که فقط خرخون باشه

قدشم بلند باشه و با جربزه

پیداشم کردم😂الان باهم تو رابطه ایم🦦

برای من ملاک اولیم ک بطور قطع ۹۷درصد رو از دایره انتخابم خارج میکنه اینه ک شخص انسانیت و ایمان داشته باشه.. مورد دوم کار و شغل هم داشته باشه حالا حقوقش هر چی بود سر میکنیم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

یه ماشین تقریبا خوب 

خونه بهتره داشته باشه یا اگه نداره یه پس اندازی چیزی داشته باشه منم یچیز بزارم بخریم بدون خونه اصلا نمیشه 

درآمد ۴۰،۵۰ باشه دیگه

قد بلند قیافه اصلا مهم نی

با اصالت خانواده دار خوش اخلاق 

تحصیلات داشته باشه  لیسانس حداقل

من تحصیلاتش برام از همه چی مهمترهدوست دارم طرفم پزشک باشهخانواده دار باشه از این افراد تازه به دوران ...

منظورت مثلا متعصب دینی نباشه یا اعتقاد نداشته باشه اصلا گیج شدم؟

خونه و ماشین خوب . سرمایه یه مقدار . درامد بالای ۴۰ . اخلاق خوب . تحصیلات ‌ خانواده خوب . مذهبی نباش ...

اخه خونه و ماشین خوب چیزی نیست همه داشته باشن ، یا باید تفاوت سنی زیاد باشه یا از دارایی باباش

...