2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومممم.... به خارج مهاجرت کرده باشم و بتونم عضو باشگاه های ورزشی بشم و قرارداد های با مبلغ زیاد ببند ...

چقد اهدافت مث منن

چه نوع قردادی؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

هیچی فکر کن حق های طبیعی یه نفر رو ازش بگیرن هر چی دست پا بزنه نتونه بهشون برسه این وسط داغ عزیزم ببینه آرزویی میمونه براش؟ منو بذارن وسط بهشتم حالم خوش نمیشه دیگه بماند که بهشتم نمیبرن منو

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ایران برگرده به چیزی که لیاقتشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اون کاری که می‌خوام رو تموم کنم با موفقیت 

مهاجرت 

❤️💍

و یه چیزی که بقیه گفتن....🕊️💔

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

امیدوارم

رانندگی رو عالی و کامل یاد گرفته باشم

دانشگاه فرهنگیان قبول شده باشم و اونجا باشم

یه خانم مستقل باشم دیگه 

زندگیم خیلی عوض شده باشه 

نمیدونم الان که تو رابطه نیستم ولی سه سال بعد شاید

و امشب حدود چند ساعت هی گریه کردم من که فراموش میکنم دردامو امیدوارم جبران بشه برام در اینده 

خدایا ازت خواهش میکنم به حق بزرگیت عاقبت بخیرم کن 

نزار جوونیم تباه بشه خودتو راه درست رو نشون بده الهی خودت میدونی چقد سختی کشیدم ولی مطمئنم پس از هر سختی آسونیه

به وقت03/11/22❤️‍🔥🥲

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'