2777
2789

میدونم راجع به این موضوع زیاد تاپیک میزنم ولی حالم خوب نیس حتی خودشم درکم نمیکنه.۳سال هرروز کنارم بود هرجا میخواستم برم بودش بعد کارم دنبالم میومد روز جمعه کنارم بود میگفت تو خونه نشین.رفیقم بود کنارم همه چیم بود بدجور وابستشم.یهو پریشب دراومد گفت میخوام بعد عید برم اصفهان بمونم برا تیم فوتبال تو شهر خودمون پیشرفت نمیکنم و....هرچی التماسش میکنم نره باز پاشو کرده توی کفش که باید برم دنبال هدفم.میگه شاید دو سه ماهیم حتی نبینمت‌.حالم اصلا خوب نیس کارم شده همش گریه چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ساله یکسره دارم هر روز سال زار میزنم تو ۲ روزه گریه کردی؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

زیاد بودی خسته شده ازتحالا راحت میره سراغ بعدی

وا مریضی مگه؟ چرا ته دل بدبختو خالی میکنی؟ اونطور باشه زن و شوهر که سالها کنار هم زندگی میکنن باید ازهم زده شن برن سراغ یکی دیگه

2790
2778
2791
2779
2792