2777
2789
عنوان

چکار کنم نامزدم مثه قبل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 27 پست
نامزدیم عقد نیستیم 

گلی تاپیکای منو خوندی؟ وضعیت من بدتر بود چهارسال نامزدی همه دنیا دشمنم. پای یکی دیگه ام اورده بودن وسط ولی خدا کمکم کرد بعدم بچه های اینجا هرروز و هر ساعت باهام حرف زدن که چیکارا کنم کاش همونا بیان تاپیکت

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بری سمتش اون دورتر میشه اگه میخایش بذار اون بیاد سمتت صبر داشته باش اهمیت نده جداهم شدید ک چ ب ...

اتفاقا تا الان اون منت منو میکشید الان که من دنبالشم میگه خسته ام میخوان بخوابم و این چرت و پرتا 

اینجوری نگو بهش مقابلش قرار نگیر عزیزم مجبورش نکن انتخاب کنه چون قطعا خانوادشو انتخاب میکنه اگه خیییییییییلی بهت فشار اومد مظلوم بازی دربیار فقط اگه دیدی نه میشه به مسخره و شوخی و خنده گرفتش و مسيله رو بزرگ نکرد اینکارو کن. برعکس همیشه از خانوادش خوب بگو بذار اونا بد تورو بگن جلو نامزدت خراب بشن تا از تو دفاع کنه و به تو افتخار کنه. الانم هیچ بحثی نکن درباره قبل هیچ حرفی نزن کلافش نکن با محبتای افراطی ولی مهربون و خانم و متین باش

لطفا درخواست دوستی ندید

حتی اگه تلخی کرد تو بگو من درکت میکنم عزیزم حق داری شرایط سختی گیر کردی فقط همین دیگه توضیح نده دعوا هارو نشکاف و مقصر نگرد بگو اونا خب منو زیاد نمیشناسن من میدونم دراینده منو عین دختر خودشون دوس خواهند داشت خدا میدونه از شانس من مامانت کیو دیده شبیه من

لطفا درخواست دوستی ندید

من نمیدونم چرا یه سریا دوست دارن خودشون بدبخت کنن..

حتما باید دور از جونت بری سر خونه زندیگی تا بفهمی اشتباه کردی .

از مشاور کمک بگیر .

این ازدواج صلاحت نیست شما الان با احساسات داری تصمیم میگیری .خواهشن فکر کن .مشخص این اقا حرف مادرش مهم تر از شماست. .

و چه بهتر هنوز عقد نیستی

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
حتی اگه تلخی کرد تو بگو من درکت میکنم عزیزم حق داری شرایط سختی گیر کردی فقط همین دیگه توضیح نده دعوا ...

آخه شیوا جون میدونی چیه برگشته میگه ما بدرد ازدواج باهم نمیخوریم از این زورم میاد کسی که تا دیروز منت منو میکشید الان اینجوری شده 

2790
2778
2791
2779
2792