2777
2789
عنوان

واتس اپ

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 29 پست

الانم خیلیا نی نی سایت بحث میکنن تعجب میکنم

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

اگه از دنبال کننده هاش کسی گزارشش رو نداده باشه و اسگرین شات نگرفته باشه نه.

چن‌نفری استوریشو‌دیدن یکی ازدوستاش هم ظاهرا چت کردولی نه ازاون حرفاکه‌بخاد دردسربشه،ولی بازم نگران شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن‌نفری استوریشو‌دیدن یکی ازدوستاش هم ظاهرا چت کردولی نه ازاون حرفاکه‌بخاد دردسربشه،ولی بازم نگران ش ...

نترس

مگه آدم غیرقابل اعتماد و...جزو مخاطبینته؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مسخره؟میگم مشکلی نیست دیگه چی بگمنترسه خب

اول ک‌خندیدی بعدم کنایه امیزحرف زدی خب😂درسته عربستان نیس ولی بنابه دلایلی ک خودتم‌میدونی ازاونجام‌بدتره،بگذریم‌ مرسی

نترسمگه آدم غیرقابل اعتماد و...جزو مخاطبینته؟

من ک‌نبودم‌یکی دیگ بوده،ولی ن بابافک‌نکنم ی چندتاازدوستاش هستن مخاطباش و دخترخاله و اینا،ک اوناهم ندیدن فقط چن‌نفردیدن یکیشونم چت کرده همین اون بندخداهم ترسید و چنددیقه بعد حذف حساب زده

من ک‌نبودم‌یکی دیگ بوده،ولی ن بابافک‌نکنم ی چندتاازدوستاش هستن مخاطباش و دخترخاله و اینا،ک اوناهم ند ...

بگو پس نترس

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اول ک‌خندیدی بعدم کنایه امیزحرف زدی خب😂درسته عربستان نیس ولی بنابه دلایلی ک خودتم‌میدونی ازاونجام‌ب ...

خندیدم چون کسی که انقد می‌ترسه چرا سریو که درد نمیکنه میخواد دستمال ببنده؟خنده دار بود

قسمت دوم حرفتونم متوجه نشدم اون بنا به دلایلی که گفتی اگر وجود داشت الان هر خاله خانباجی که از مادر پدرش رنجیده بود گوشی دست نمی‌گرفت به کشور و نظام توهین کنه 

بازدارندگی ایجاد نشده که وضع اینه 

اگر بود و افراد متخلف رو یه دوتا تنبیه میکردن افراد خاطی دستشون میومد هر چی از ذهنشون میگذره رو ب زبون نیارن 

توهین و زیر سوال بردن با انتقاد منطقی فرق میکنه ها اینم بگم...

خلاصه که همین 

عزت زیاد

خندیدم چون کسی که انقد می‌ترسه چرا سریو که درد نمیکنه میخواد دستمال ببنده؟خنده دار بودقسمت دوم حرفتو ...

کسب توهین‌نکرده دوست‌عزیز ایشونم‌ک من گفتم بعنوان ی جوون واسش سوال پیش اومدبودکه واقعاا مردم۵۷چرابایدانقلاب میکردن که الان‌دوباره بخاطربی حجابی بخادانقدجنجال ب پابشه وراجب ترسش خب خیلی ازاطراف بهش گفتن ک‌نبایداستوری میکردی و این‌حرفا اینم‌میترسه و‌پاک‌میکنه،قضیه همین بود شماببین ب کجاهاکه نکشوندی کسی به اعتقادات یکی دیگ کاری نداره و توهین نکرده،بسلامت