2777
2789
عنوان

بنظرتون چی باید بگم آخه

207 بازدید | 14 پست

از شنبه که همه جا تعطیله باغ گرفتیم با نامزدم و دخترخاله هام و پسرخاله هام که باهم باشیم چند روزو 

بعد دختر خالم نمی‌دونم از روی عمد یا غیرعمد به نامزدم گفت که من قبلا بینیمو عمل کردم 

تا الان هم نامزدم همش میگفت تو خیلی بینیت قشنگه و خیلی از بینیم تعریف میکرد منم هیچی نمیگفتم که عمل کردم 

از وقتی شنید عمل کردم یجوری ناراحت شد و رفت توی اتاق و چند ساعت کامل تو اتاق بود و خودشو با گوشی سرگرم

کرده 

هرچیم باهاش صحبت میکردم جواب نمی‌داد و بعدشم اخرشب همه موندن ولی بزور بلندم کرد که برگردیم و تو راه هم کلی باهام غر زد که چرا بهم نگفته بودی و این حرفا 

گفتم آخه چیز خاصی نبوده که بگم و الان معتقده که من تو عمرم هزارتا غلط کردم و همینجوری پنهونش کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واه واه واه مردای قدیمم اینطوری میکردن موقعی که خانوما تو دوران مجردیشون یه تغییری میدادن؟

😔اعصابمو خورد کرد هرچی خوش گذروندم از دماغم در‌ومد 

الانم یه کلمه گفتم لزومی ندونستم بگم چیکار کردم قبلا که سرم داد کشید و موهامو کشید گفت یعنی هرگوهی خوردی رو من از اینور و اونور باید بفهمم

یعنی چی هزارتا غلط کردم این چه حرفیه 😑تو دوران مجردی دلت خواسته بینی تو عمل کردی

نه اون میگه که معلوم نیست چه غلطایی کردی که نگفتی و من باید از اینور و اونور بفهمم 

😔اعصابمو خورد کرد هرچی خوش گذروندم از دماغم در‌ومد الانم یه کلمه گفتم لزومی ندونستم بگم چیکار کردم ...

موهاتو کشیده سرت داد زده؟؟؟غلط کرده بیخود میکنه دختر مردم امانته میری مستقیم به دایی عمویی بابایی داداشی میگی یعنی چه حق نداره این الان مو میکشه فردا میخواد چیکار کنه اگر این رفتارشو اصلاح نکنه 

نه اون میگه که معلوم نیست چه غلطایی کردی که نگفتی و من باید از اینور و اونور بفهمم

نکنه باید بگی ابروهامم برداشتم موهامم رنگ کردم فلان کردم چه غلطی کجاش غلط بوده بیخود کرده با لحن بد هم باهات صحبت کنه 

موهاتو کشیده سرت داد زده؟؟؟غلط کرده بیخود میکنه دختر مردم امانته میری مستقیم به دایی عمویی بابایی دا ...

رفتارش خیلی وحشیانس 

دو سه بار بچه های سایت گفتن خواست بزنه توهم بپر بهش همین کارو کردم منم دوتا زدم تو سرش ولی بیشتر عقده ای شد دهنمو سرویس کرد