2821
2789
عنوان

رژیم فستینگ

85 بازدید | 9 پست

سلام 

از الان تا عید با رژیم فستینگ و رعایت کردن تو زمانی که آزادم بخورم نهایت بتونم چند کیلو کم کنم اولین بارمه می‌خوام رژیم بگیرم تا حالا این کارو نکردم امروز روز اولش بود و زیاد بهم فشار نیومد 

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو متخصص سر خود هیچکاری نکن بهترین رژیم اونه در کنار ورزش حداقل پیاده روی هفته ای نهایتا ۱ کیلو کم کنی ولی در کل با رژیم سخت و ورزش احتمال از دست دادن ۱۰ درصد وزن بدن رو داری تا عید 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اگر زیر ۲۰ هستی فستینگ نگیر

17 سالمه 

چرا 

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

برو متخصص سر خود هیچکاری نکن بهترین رژیم اونه در کنار ورزش حداقل پیاده روی هفته ای نهایتا ۱ کیلو کم ...

چون برای کنکور میخونم وقت ورزش کردن ندارم 

17 سالمه چرا

مناسب نیست برات ممکنه ضعیف بشی و به جای چربی عضله ات از بین بره

همون رژیم سالم خواری پایبند باش بهش اگر لاغر نشدی بعد برو دکتر ازمایش بده شاید مقاومت به انسولین داشته باشی

چون برای کنکور میخونم وقت ورزش کردن ندارم

رژیم بدون ورزش مفت نمیارزه فقط بافت بدن از دست میدی وارد فاز چربی سوزی نمیشی حداقل حرکات کششی تو خونه و پیاده روی تو حیاط رو انجام بده 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

مناسب نیست برات ممکنه ضعیف بشی و به جای چربی عضله ات از بین برههمون رژیم سالم خواری پایبند باش بهش ا ...

عزیزم من رژیمم تنقلات شیرینی جات حذف برنج ونون محدود یعنی واقعا سخت می گیرم نهایتش ماهی یه کیلو کم کنم به نظرت علتش چیه

عزیزم من رژیمم تنقلات شیرینی جات حذف برنج ونون محدود یعنی واقعا سخت می گیرم نهایتش ماهی یه کیلو کم ک ...

خیلی دلیل ها گیتونه داشته باشه یکیش همین مقاومت به انسولین ولی خب باز باید رژیم رو ادامه داد ورزش هم باشه کنارش

2824
2823
2791
2779
2792