2777
2789
عنوان

افت دهان

101 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

من از بچگی افت زیاد میزنم و کلافه شدم هر راهیو بگید رفتم توی این چند سال.رب انار زدم بدتر شد ژل افت زدم بدتر شده عسل زدم یکم بهتر شد ولی باز درد میاد سراغ دهان شویه زدم گلاب زدم دیفن هیدرامین قرقره کردم قرص مکیدنی خوردم مسکن خوردم

دکتر ی چند تا دارو اینارو قاطی کرد داد زدم ولی متاسفانه افتم خوب نمیشه هیچ بدتر هم میشه این همه افت کنار دندونم بالا زدم که باعث شده دندونم درد بگیره گردنم و صورتم سرم گوشم همه جام کاملا درد گرفته دکترم هزار بار رفتم میگه دهنت حساسه امپولم حتی زدم برای افت نمیدونم چیکار کنم راه حلی دارید

اکانت دست دو مهربون❤️

من نمک رو مستقیم روشون ریختم صبر کردم، خیییلی سوزوندا ولی رفتن زود 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخوام بترسونمت ولی منم مثل تو بودم یه روز یه دکتری گفت اینجور افراد مستعد سرطان دهان هستن باید پیگ ...

میدونم گلم ولی رفتم دکتر هیچی نگفتن ی بار شهرشتان اینطور شدم رفتم چند بار همین کرج رفتم ولی دکتر حرفی از سرطان دهن نزد

اکانت دست دو مهربون❤️

پسرم ۱سال و نیمشه دکتر بعش قطره نیستاتین داد خیلی خوب بود عالیه

اینم شهرستان بودم رفتم دکتر بهم داد

انقدر دارو خریدم نمیدونم کدومه

همینیه که قهوه ای رنگه باید با گوش پاکن زد؟

اکانت دست دو مهربون❤️