2777
2789
عنوان

یکم حال خوب …🪷

87 بازدید | 12 پست

امروز حالم بهتره خواستم به شما بگم چیکارا کردم: 

_بالاخره لیست کردم وسایل روتین پوستیم و پس فردا میخرم چیزای گرونی نیستن ولی خب کاچی به از هیچی🧼🛀🏻🚿

_باریدن برف و نگاه کردم و اهنگ قدیمی گوش کردم🌨️

_یکم چیزای بافتنی تو یوتوب دیدم باید ی قورباغه ببافم🐸نمیدونم حالا…بنظر شما چی ببافم؟ ی چیز اسون بگین

_یکم پادکست جنایی( نوار زرد )گوش کردم جالب بود و چقدرررر اصغر قاتل 😑😐کثافت و لجن بودش 🩸🪓(اگ بخواین بهتون میگم چی بود داستانش، از castboxگوش کردم)

_فکر میکنم پولامو جمع کنم برای تولدم ی هنگدرام یا ی دوربین دیجیتال قدیمی برای خودم بگیرم خیلی دوست دارم ی کاری کنم🐚🎼 از این بی روحی زندگیم دربیاد 

_راستی دنبال ی کتابم که نتونم زمین بذارمش هیجانی باشه چی معرفی میکنین یکم کتاب بخشDرو خوندم خوشم اومددد ولی هنوز تموم نشده …

دوستتون دارم امیدوارم همیشه حال دلتون و جسمتون خوب باشه🩰🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تاپیک گوگولی و باحالی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الهی که همیشه حالت خوب خوب باشه دوستم.... تو این حال خوبت منم دعا کن باردار بشم 🙏💚😍 انتظار منم تموم شه..

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بله

کتاب های آگاتا کریستی رو بخون تو که جنایی دوست داری

نظریه های جرم شناسی هم توی اینترنت بخون و جالبه

مثلا پنجره شکسته

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

قلب قلبی شدم😭❤️

بخدا باعث شدی حتی من افسرده حالم یکم انرژی بگیرم 

امیدوارم انرژی مثبتش ده برابر برگرده به زندگیت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بخدا باعث شدی حتی من افسرده حالم یکم انرژی بگیرم امیدوارم انرژی مثبتش ده برابر برگرده به زندگیت

:))))))) فدات بشم من ممنونم راستش من خودمم افسردگی دارم و بعد مدتها حالم بهتر شد گفتم بیام بهتون بگم

:))))))) فدات بشم من ممنونم راستش من خودمم افسردگی دارم و بعد مدتها حالم بهتر شد گفتم بیام بهتون بگم

خدانکنه ادامه بده افسردگی مثل دریا میمونه اگر سعی نکنی تلاش نکنی آدمو غرق میکنه پس تا میتونی سعی کن حتی شده کارای کوچیک واسه خودت انجام بدی