بچه ها خواهر زن عموی شوهرم پیش شوهرم کار میکنه بعد از شوهرش جداشده تو سرکار هر چیزی و به شوهرم تعریف میکنه میخنده گریه میکنه بعد الان عموی شوهرم زنگ زده ب شوهرم ک فردا با ماشین میری بیا خونه ما دنبال خواهر زنم ببرش سرکار شوهرمم قبول کرد گفت باشه میام ولی در حالی که شوهرم خانواده منو جایی بردنی چقدر از میزنه الان همش در حال بحثیم میگم فردا حق نداری ماشین ببری شما بودید چیکار میکردید لطفاً راهنمایم کنید
اولین کاری که می کردم دور کردن اون خانم از همسرم بود
من کلا با کار کردن کنار فامیل مخالفم چه برسه که خانم بشینه سرکار برای همسرم درد و دل کنه
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان ب نظرت چیکار کنم که شوهرم نبرتش ذهنم اصن کار نمیکنه
نمی دونم شما همسرت رو بهتر میشناسی ولی به نظرم هر طور شده مانع شو چون تبدیل به عادت میشه
دعواهم نکن که بدتر میشه با زبون نرم بگو
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خب همین ی بار ببره عادت میکنه ب بردنش یعنی آژانس نیس ک بره الان چ کنم که بردنش کنسل شه
اگه قبول نکرد سوییچ ماشینو نده بهش بذار خودشم با اسنپ یا تاکسی بره
میگه الان عموم زنگ زده نرم زشته ب نظرت ب زن عموش پیام بدم ک نمیتونه بره
اگه همسرت بفهمه دردسر نمیشه حتما این کار رو بکن
بگو خودش روش نشد به عمو بگه ولی میگه معذبم و نمی تونم برم