2777
2789

همش گریم میگیره دوس دارم بشینم فک کنم و گریه کنم همش میفتم یاد مشکلات و دعواا هایی ک تو این چن سال با شوهرم داشتم و خودمو لعنت میکنم ک چرا گذاشتم اینطوری باهام رفتار کنه و بچه دار شدم 

دوتا بچه ۳ سال و نیمم دارم اینام خیلی اذیت میکنن شوهر خدا نشناسمم اذیت میکنه

منم همینه 

تازه ی مدت خلاص شده بودم ول... انگار رهایی نیست

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا میگم کی شروع کنم خونه تکومی عید ولی اصلا حوصله ندارم

حوصله خرید ندارم

هیچی خلاصه

فقط حس پوچی میکنم

همشم ب خاطر شوهرمه اذیتم میکنه بعدش پشیمون میشه میاد منت کشی ولی خب چ ارزشی داره وقتی روح  روان منو نابود کرده

عزیزم متاهلیمشکل تو چیه؟

ن مجردم 

ی مشکل نیست ک ب اون اشاره کنم از کلاس هشتم متوجه بودم حالم خوب نیس ول 19 سالگی مطمئن شدم افسردگیه 

21 سالگی هم رفتم دکتر گفتم اگ نرم میمیرم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پول داری یکم به خودت برسی؟کلاسی ثبت نام کنی ، مویی رنگ کنی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

پس من چی بگم ک تمروز شوهرم بدون مقدمه پیشنهاد طلاق دادبهم اونم ب صورت کاملا جدی

یه دخترم دارم ک هزار بدبختی تا الان خودم تنهایی بزرگش کردم

نمیدونم چ واکنشی نسبت ب حرف شوهرم داشته باشم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤