2777
2789
عنوان

شده براتون این اتفاق بیفته

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 48 پست
ببین سقط کردن الکی نیست ..مطمئن باش باید تاوان بدی....اونایی که سقط کردن ، یه بلایی چیزی واسشون اتفا ...

بدترین اتفاق زندگیم دقیقااا همین حاملگیم بود و من رو کلا از زندگی ناامید کرد💔

اینقدر حال روحیم داغونه که نمیتونم بزارم یکی دیگه بیاد بدبخت بشه ،بیشتر بخاطر شرایط روحی و روانی تو ...

میفهمممم چی میگی . منم دقیقا به همین علت دومیو نمیخوام🥺

خدا در رحمتشو برات باز میکنه ، ازش مایوس نشو💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینقدر کسانی اطراف ما هستند که آرزوی داشتن یک فرزند رو دارند که خدا می دونه....بندگان خدا وضع مالی‌شان بده و نمی تونن خرج های سنگین مداوا رو بدند و مثلا آی وی اف کنند و در حسرت فرزند هستند.....این هدیه پروردگار به شما بوده ...نگهش دار ....بعدشم داری امتحان میشی....خداکنه از این امتحان سربلند بیرون بیایی

میفهمممم چی میگی . منم دقیقا به همین علت دومیو نمیخوام🥺خدا در رحمتشو برات باز میکنه ، ازش مایوس نشو ...

من الان ۶ هفتمه و واقعا ۱۰ روزه زاااار میزنم میخوام سقط کنم ولی از اینکه تاوان بدم یا بلایی سر بچهام بیاد میترسم ،سر خودم بیاد طوری نیست

ولی هیچ شرایطی برای آوردن و خوشبخت کردن اون بچه ندارم💔💔💔

من الان ۶ هفتمه و واقعا ۱۰ روزه زاااار میزنم میخوام سقط کنم ولی از اینکه تاوان بدم یا بلایی سر بچهام ...

خوشبختی دست شما نیست دست اون بالادستی هست عزیزم....

کاش قدر بدونی و با عجله این کار رو انجام ندی....سقط جنین همون قتل نفس هست...نکن اینکار رو عزیزم

الان اینقدر کسانی اطراف ما هستند که آرزوی داشتن یک فرزند رو دارند که خدا می دونه....بندگان خدا وضع م ...

کاش خدا اینطوری امتحان نمیکرد ،منو گذاشته تو جهنم💔💔😭😭

نه تو که نمیدونی چه زندگی دارم💔💔💔😭😭😭😭

منم بدترین زندگی رو داشتم ، آرزوی مرگ میکردم.هرروزم گریه بود.بعد ۴سال یهو ورق برگشت و همه چیز بدست آوردم.

الانم بخاطر اون روزا وترس از  تکرارشون از بچه دوم میترسم ولی زندگیم رو به رواله

خوشبختی دست شما نیست دست اون بالادستی هست عزیزم....کاش قدر بدونی و با عجله این کار رو انجام ندی....س ...

از زایمان وحشت دارم ،سر بچه دومم تا مرگ رفتم ،خیلی تنهام و هیچ کسی رو ندارم نه شرایط روحیشو دادم نه مالی و نه هیچ طوری که بگم بچه سوم میاد و زندگیم تغییر میده اخه یه بچه چه تغییری میخواد تو زندگی من بده ،جز اینکه درد بکشه و من روحم بمیره 😭😭💔💔💔خدایا هیچ کس رو اینقدر عذاب نده که اینطور امتحانش کنی همه میگن هدیه ولی واقعا بدترین اتفاقی بود که حتی فکرشم نمیکردم اتفاق بیفته 

چون میدونم خوشبختش نمیتونم بکنم😭💔

منم بدترین زندگی رو داشتم ، آرزوی مرگ میکردم.هرروزم گریه بود.بعد ۴سال یهو ورق برگشت و همه چیز بدست آ ...

خداروشکر گلم،ولی من هیچ تغییری نداشته زندگیم هی دردسر رو دردسر الان با این وضع لیست بدبیاریام تکمیل شد ،ناشکر نیستم ولی برا من اون بچه آوردنش به دنیا یعنی ظلم سقطشم که میترسم