برای نابودی زندگی یک نفر کلی هزینه کنید و وقت بزارید؟
شنیدم بعضیا حاضرن واقعا! چون انقد خودشونو حقیر بدونن در برابر کسی! ؟؟ این افراد از خدا نمیترسن؟ مگه نمیدونن خدا هر کی رو بخواد از بلایا حفظ میکنه و بالا و بالاتر میبره؟ کمی تفکر کنید لطفا!
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حاضرم واسه انتقام جونمو بدم ولی اون بدبخت شه تا اخر عمرش
ولی اگر باهام بدی نکرده باشه کاریش ندارم
ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
مطمین باش واقعا بدی کرده باشه در حقت بعد انتقام بگیر !
صد البته
ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....