2777
2789
عنوان

زایمان شش قلو

741 بازدید | 34 پست

🔻مادر ۲۳ ساله مشهدی ۶ قلو بدنیا آورد

🔹رئیس مرکز بهداشت شماره پنج مشهد: مادر ۲۳ ساله مشهدی در دومین زایمان خود، ۶ قلو به دنیا آورد که یکی از نوزادان قبل از تولد فوت شده بود.

🔹نوزادان در سلامت کامل و در بخش مراقبت های ویژه بستری و تحت مراقبت هستند و حال مادر هم رضایت بخش است.

خداصبر بده بهش😶😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا علی 

طفلک مادرِ پییییر میشه پیر

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خاک عالم تویه سرش که تویه ۲۳ سالگی دومین زایمانش بوده !!

وا خدا نکنه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمی گم کارش بد بوده یا خوب ولی اینچنین قضاوت و توهین در شان شما نیست بانو

شما برو سن مناسب بارداری رو ببین میگه از ۲۵ سالگی 

این خانم سن ۲۳ سالگی دومین بچشو دنیا آورده یعنی حتی به فکر بچش هم نبوده 

از اون طرف من چند تا جا خوندم تازه اصلا شرایط اقتصادی خوبی نداشتن ! وقتی شرایط اقتصادی خوبی نداشتن اصلا برای چی بچه آوردن؟ گیرم اولی رو آوردن بچه ی دوم چرا ؟

والدینی که به فکر فرزند خودشون نیستن اصلا جای ترحم ندارند

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️