2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

224 بازدید | 13 پست

سلام برای درمان عفونت زنانه با علائم ترشح سبز رنگ و بدون مو

و سوزش ادرار چکار باید بکنیم؟ 

دکتر زنان مراجعه شده و پمادو ژل و قرصم به مدت دو ماه مصرف میکنیم اما بهتر نشدیم

با اجازه منم دارم برام عادیه.... به یه دلیل چرتی اینجوری شدم 🤣💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینجور شدی😂

خب دلیلش مهم نیست 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سلام عزیزم.اگه برای بهبود و درمان عفونت زنانه چیزی بدون خطر و عوارض می خوای پروبیوتیک مصرف کن .اما نه هر جایی بگیری باید مطمین باشه.نوع باکتری هاش فرق می کنه.من عضو پیجی هستم که گواهی ثبت اختراع پروبیوتیک بومی تولیدی خودشون را دارند و به صورت پماد موضعی برای عفونتها تجویز میکنن. با ماماها و متخصصین زنان هم همکاری میکنن.چون میکروبیوم روده در اقلیم های مختلف فرق می کنه باید پروبیوتیک کشور خودمون مصرف بشه.خیلی از اونایی که در محصولات لبنی سوپری ها و داروخانه ها موجوده وارداتیه و خیلی اثر گذار نیست.اینا متخصص صنایع غذایی هستندو دکترن.از شیر شتر و محصولات تخمیری لبنی کشور خودمون پروبیوتیک بومی و طیب تولید میکنن. اگه خواستی می تونی از اینجا همه خواص و استفادشو ببینی . کلمه نوربیتا را سرچ کن توی گوگل یا تلگرام مییاره nourbita

میتونی توی سایت های خارجی و مقاله ها هم اثر پروبیوتیک را روی عفونت زنانه سرچ کنی .اگه بخوای مشاوره مستقیما از اون خانم دکتر صنایع غذایی که گفتم بگیری  میتونی به صورت رایگان باهاشون در تماس باشی با شماره 09395441751.خیلی کمکت میکنن.

مرسی که تجربه‌ات رو به اشتراک گذاشتی، خیلی خوبه که راه‌حلی پیدا کردی که جواب داده!

من خودم هم قبلاً عفونت داشتم و مثل تو داروهای مختلف استفاده کردم ولی واقعا بعضی وقت‌ها نتیجه‌اش آنچنان که باید نبود. این پمادی که معرفی کردی خیلی جالبه، مخصوصاً که ترکیبات طبیعی داره و عسل هم که کلی خاصیت داره.

من خودم رفتم پیش دکتر طالب‌زاده و تحت درمان بودم، روش‌های پزشکی‌شون خیلی موثر و علمی بود و تونستم خوب بشم. راضی‌ام از درمان و دکتر.

ولی خب شنیدن تجربه‌های مثل تو هم می‌تونه خیلی به آدم‌ها کمک کنه، شاید ترکیب روش‌های طبیعی و پزشکی بهتر جواب بده.

مرسی که اطلاع دادی، امیدوارم همه زود خوب بشن!