2777
2789
عنوان

قرار اول

42 بازدید | 4 پست

یکی از دوستام برای قرار اول با پسره تصمیم گرفتن برن دریا

بعد من بهش می‌گفتم مگه نباید قرار اول کافه  یا یه جایی مثل این باشه بعد همش بهم میگه نه تو خیلی قدیمی فکر می‌کنی و این کاملاً عادیه به نظر شما واقعاً دیت اول دریا عادیه؟ 

بنظر منم عادیه

چ فرقی داره مگه کنار دریا کثافت کاری میکنن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کافه مد شده ملت پس و پناهی پشت دیوار میواری دیت می‌رفتند تهش هم به ازدواج ختم میشد

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بنظر منم عادیهچ فرقی داره مگه کنار دریا کثافت کاری میکنن

اخه  به نظر قرار اول برای اشنایی هستش وقتی طرف مقابل و نمیشناسی عجیب نیست برین تو ماشین کنار دریا؟ از این جهت نمیگم که بخوان کار خاصی بکنن از این جهت میگم اخه همو نمیشناسن