2777
2789
عنوان

عشق😂😂😂

76 بازدید | 9 پست

یسریارو میبینم با چنان حالت عرفانی‌ای درباره‌ی عشق و عاشق شدن حرف میزنن نمیدونم به بلاهتشون بخندم یا گریه کنم.

آخه عشق؟ چیزی که توسط چندتا هورمون و عوض شدن فعالیت مغزی بوجود میاد رو اسمش رو میذارن عشق و با حالت عرفانی ازش حرف میزنن؟! ولاکن آقا

من ترجیح میدم اسمشو بذارم جاذبه‌ی عاطفی...

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق 

توهم خیالی افراد

آدم منطقی کم پیش میاد مغزش این کلمات  روزمره و  بپذیره مگرر طی زمان طولانی رفتار فرد و حرفش یکی شه

که بازم نباید به ایمان کامل رسید

چون همه افراد تو سختیا تغییر زاویه میدن ربطی به جنسیت نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

معلومه هنوز عشق رو تجربه نکردی و عاشق نشدی وگرنه اینجور نمی گفتی

نخیر کی گفته منم تجربش کردم و ازش عبور هم کردم

معلومه هنوز عشق رو تجربه نکردی و عاشق نشدی وگرنه اینجور نمی گفتی

وابستگی عشق نیست

درگیری ذهنی با وجود نرسیدن به طرف عشق نیست

حس جن..سی عشق نیست

صلاح طرف رو خواستن عشق نیست

همه‌ی اینا تحت تاثیر رفتاریه که در کودکی با فرد شده و تحت تاثیر محیطیه که فرد از اون تاثیر میپذیره و همچنین تحت تاثیر هورمون ها وبخش های‌مختلف مغزیه

هرکسی یه نظری داره ممکنه بعضی ها به فکر شما بخندن همینجور که شما میخندی

خب بخندن. این من نیستم که حرفای غیر علمی و مضحک میزنم بلکه اونان. عاشق شدم و روحم به پرواز درآمد هاهاها