2777
2789
عنوان

اگه مادراتون دوست دارید بیایید

80 بازدید | 8 پست

مامانم خیلی استخون درد داره خودم بهش میگم کلسیم بخور استفاده نمیکنه چه کاری میتونم براش انجام بدم استخوان هاش خوب بشن۶۰ ۷۰ سالشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حلیم با آب قلم سوپ پای مرغ

واسه خارش و ریزش موهاتون شامپو کاندید ضد شوره و قارچ دو نوع داره یک مخصوص شوره خشک دو مخصوص شوره چرب متناسب با موهات یکی از این دو رو تهیه کن و یک روز در میون یا دو روز درمیون باید بری حموم استفاده کن و قرص هیرویت یا فلیکوژن هم هر روز یکیی استفاده کن به اخر بسته که رسیدی کم کم کمش کن مثلا اول دو هفته هر روز هفته سوم ۵ بار هفته چهارم ۳ بار فته پنجم ۱ بار در هفته باید روزی قرص بخوری

ممنون

زیاد حموم نرو که موهات نازک و خشک میشه ۲ ۳ بار در هفته کافیه

ممکنه درد فولیکول موهات از حساسیت به شامپوت باشه شامپوتو عوض کن چیزی به موهات نزن بعد حموم وقتی موهات خیسه فقط موهاتو شونه کن موهاتو رنگ نکن کچل هم کنی ریزش موهات کم تر میشه ولی بعدش حسابی روغن تراپی کن تا کچلی قبل حموم و قرص هیر ویت بخور