2777
2789
عنوان

من بیماری صدا آزاری دارم

125 بازدید | 13 پست

یه سری صدا ها به حدی اذیتم میکنه که عصبی میشم و دلم میخواد گریه کنم 

مثل هورت کشیدن سرفه کشیدن صدا صاف کردن جویدن غذا یا ادامس نفس کشیدن و ...‌

کسایی که مثل منید چطور کنار میاین

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی از اون چیزایی که آزارم میده حتی الان یادم افتاده مغزم میخواد بترکه از شدت درد اینکه یکی محکم دستاشو به حالت کف زدن بکوبه به هم یعنی دیگه جوری میشم اون لحظه موهامو میکنم روانم میپاشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اه پسر من اینجوریهآخرین بار گوششون گرفت من چایی میخوردم دعواش کردم الان تحمل میکنهببینم از سرش میوفت ...

دست خودش نیست اصلا فقط از درون اذیت میشه 

اگه واکنش نشون بده کمتر اذیت میشه

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

بهش میگن اختلال میسوفونیا ، باید حواستو پرت کنی اون لحظه یا اون محل رو‌ترک‌کنی یااا تذکر بدی ؛ ک من ...

فکر میکنن روانی هستیم 

سر آزمونا وقتی کسی سرما خورده باشه کنار دستم اون آزمونو خراب میکنم ،نگران آزمونای مهمم