2777
2789

من از صبح سرکار بودم تعطیل نشد تهران 

بعد رفتم بیمارستان پیش دوستم منم حالا ی دقیقه تو مترو نشستم بخاطر اینکه کسی نبود حرف بزنم اومدم اینجا! تاپیکی که زدم درمورد ساینا و تایلر فقط ی بهونه و موضوع بود بخاطر اینکه با بقیه حرف بزنم

حتما باید بیایم درمورد بدبختی بنویسیم اینجا که ترحم بخریم؟ منم می دونم گرونی هشت مشکلات دیگه هست ولی تایپک دربارش بزنم اول اینکه می بندن بعدش بیشتر از این نمی خوام اعصاب کسی خورد شه

حالا اومدن میگن بی دغدغه.. من یاد خواهر خودم افتادم که سقط کرده بود از اول تا اخر کنارش بودم می دونم چقدر سخته من اصلا به دروغ واقعیتش کار نداشتم گفتم هر کی بچه می خواد خدا بهش میده نیاز به این همه جبهه نیست

نه بی دغدغه نیستیم هیچ کدوم مون 

اینجا هم کار خاصی کسی نمیکنه که بگیم دغدغه منده ...یه تاپیک میزنن و چند ثانبه بعد میترکه...کار بیهوده ای هست

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بی دغدغه نیستیم هیچ کدوم مون اینجا هم کار خاصی کسی نمیکنه که بگیم دغدغه منده ...یه تاپیک میزنن و ...

دقیقا.. کسی که اومده اینجا به هر حال اومده یکم استراحت کنه دغدغه هاش از بین نمیره که

ی سری فقط یچی یاد گرفتن میگن

والا اگه به خواست مردم بخوای زندگی کنی دیوانه میشی بخدا هر کدوم یه نظر هر کدوم یه دیدگاه یه شعار بخد ...

یجوری هم بیان می کنن انگار مثلا فحش دادی! 😂😭

نیاز نیست به این همه خشونت بین دغدغه داشتنام میشه با مردم مهربون بود

گوشی میگیریم دستمون خستگی در برهی عده میگن راحتی خب چکار کنیم بیایم مادرشوهر خواهرشوهر بگیم😐

والا.. اینو دغدغه می دونن

من اصلا با کسی دعوا نمی کنم که بخوام بیام بگم نیازی هم نیست مردم که مسئول حل کردن مشکل ما نیستن

چه بیکاری شما

کار شما چیه اونوقت؟ به جز سوال مذهبی و تعیین جنسیت😂😭

کسی که اومده اینجا حتما کاراش رو کرده دیگه سرش شلوغ باشه که نمیاد تو مگه خودت تو سازمان ملل کار می کنی اینجا کسی کار خاصی نمیکنه که بخواد تاپیک بزنه😂ی گوشی دست گرفتی به همه میگی بیکار بی دغدغه تو خودت این همه دغدغه داری اینجا چیکار میکنی

2790
2778
2791
2779
2792