2777
2789
عنوان

بچه ی ساینا و تایلر از بین رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادری که یسره تو اینستان اره خیلی خوبن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اینا اینجوری نیستن.. نمی دونم شاید دروغ باشه..

بلاگری یه تجارته .. یه وقتایی هم دروغ میگن برای سودش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بلاگرا دروغ میگن بعد میگن نشد برا ویو بعدم شما چه بی دغدغه هستین که برا اینا ناراحت میشین حالا یکی ب ...

شما از کجا می دونید ما بی دغدغه هستیم؟ فقط بلدین قضاوت کنین! 

من همین الان خودم بیمارستان بودم! سرکار بودم

حالا ی تاپیک زدم

چیکار کنم درمورد گرونی بزنیم که می بندن! بعدم من گفتم هر کی که بچه دار نمیشه خواهر خودمم همینه6سال بچه دار نمیشه

چقد ساده اید بیخود نیس بلاگرای مفت خور انقد پول پارو میکنن. مدیر برنامه دارن براشون برنامه میریزن ام ...

اره ولی چون تنها بلاگرایی که حس می کردن یکم به واقعیت نزدیک تر هستن اینان امیدوارم همونطور که میگید دروغ باشه چون سقط بچه سخته خواهر خودمم داشته می دونم چه دردی بعدش میکشن چه از لحاظ روانی چه جسمی

نه اسمم هست😂😭منم اسمم تیناس اسم ی ماشینم هست درواقع اول اسم هست بعد میزارن رو ماشین😂😭

اسم کاربریتم قشنگه😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.