_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 عنوان یه لحظه بیاید 120 بازدید | 40 پست امروز صبح رتبه های درسیمون رو اعلام کردند داخل جشن (دبیرستانیم)از رتبه اول تا سوم رو همه رو گفتند رتبه برترمنی که معدلم بیست بود تا اونی که ۱۸ بود از پایه ی دیگه ، همه رو گفتند رتبه برتر و صدا زدند عادیه ؟🥲 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1403/11/21 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9959 خب یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دخترگل_جنوبی عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 خب ک چی خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 خب میخواستم بدونم عادیه چون یک مقداری ناراحت شدم ؟خیلی زحمت کشیدم من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 خب ک چی نوشتن بالا من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9959 میخواستم بدونم عادیه چون یک مقداری ناراحت شدم ؟خیلی زحمت کشیدم حسود نباش به جایی نمیرسی یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 حسود نباش به جایی نمیرسی آخه حسادت ؟🥲موضوع چیز دیگه ای هست من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 حسود نباش به جایی نمیرسی بی زحمت یه گزارش بزن من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
دخترگل_جنوبی عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 نوشتن بالا یه نمره دو نمره بالاتر دلیل بر برتری نمیشه همیشه نمره های 17 تا 20 نمره های عالی حساب میشن بهتره غرور و تکبر رو بذاری کنار دختر خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9959 آخه حسادت ؟🥲موضوع چیز دیگه ای هست خو حالا بقیه رو تشویق کردن ازت کم شد؟ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7673 آخه حسادت ؟🥲موضوع چیز دیگه ای هست موضوع چیه؟اونا هم زحمت کشیدن دیگهحالا خوبه نمراتتون گفتن و هنوز ناراحتی رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 یه نمره دو نمره بالاتر دلیل بر برتری نمیشه همیشه نمره های 17 تا 20 نمره های عالی حساب میشن بهتره غرو ... نه گلم من میگم میگفتند ۱ , ۲ ، ۳چون ما به رتبه برتر میگیم ۱۹ به پایین من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 موضوع چیه؟اونا هم زحمت کشیدن دیگهحالا خوبه نمراتتون گفتن و هنوز ناراحتی ناراحت نیستم یه سوال پرسیدم من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7673 ناراحت نیستم یه سوال پرسیدم خودت گفتی ناراحتی رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6066 خو حالا بقیه رو تشویق کردن ازت کم شد؟ آخه اصلا بحث تشویق نیست چون همه به یه میزان تشویق میشیم من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟