2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

120 بازدید | 40 پست

امروز صبح رتبه های درسیمون رو اعلام کردند داخل جشن (دبیرستانیم)

از رتبه اول تا سوم رو همه رو گفتند رتبه برتر

منی که معدلم بیست بود تا اونی که ۱۸ بود از پایه ی دیگه ، همه رو گفتند رتبه برتر و صدا زدند 

عادیه ؟🥲

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب

میخواستم بدونم عادیه 

چون یک مقداری ناراحت شدم ؟

خیلی زحمت کشیدم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

میخواستم بدونم عادیه چون یک مقداری ناراحت شدم ؟خیلی زحمت کشیدم

حسود نباش 

به جایی نمیرسی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

حسود نباش به جایی نمیرسی

آخه حسادت ؟🥲

موضوع چیز دیگه ای هست 

حسود نباش به جایی نمیرسی

بی زحمت یه گزارش بزن 

نوشتن بالا

یه نمره دو نمره بالاتر دلیل بر برتری نمیشه 

همیشه نمره های 17 تا 20 نمره های عالی حساب میشن 

بهتره غرور و تکبر رو بذاری کنار دختر

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
آخه حسادت ؟🥲موضوع چیز دیگه ای هست

خو حالا بقیه رو تشویق کردن ازت کم شد؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

آخه حسادت ؟🥲موضوع چیز دیگه ای هست

موضوع چیه؟

اونا هم زحمت کشیدن دیگه

حالا خوبه نمراتتون گفتن و هنوز ناراحتی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه نمره دو نمره بالاتر دلیل بر برتری نمیشه همیشه نمره های 17 تا 20 نمره های عالی حساب میشن بهتره غرو ...

نه گلم 

من میگم میگفتند ۱ , ۲ ، ۳

چون ما به رتبه برتر میگیم ۱۹ به پایین 

موضوع چیه؟اونا هم زحمت کشیدن دیگهحالا خوبه نمراتتون گفتن و هنوز ناراحتی

ناراحت نیستم 

یه سوال پرسیدم 

ناراحت نیستم یه سوال پرسیدم

خودت گفتی ناراحتی 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خو حالا بقیه رو تشویق کردن ازت کم شد؟

آخه اصلا بحث تشویق نیست 

چون همه به یه میزان تشویق میشیم