2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی من تجربی بودم عاشق زیست ولی کاروفناوری قبول شدم رفتم خیلی دلم تنگ شده برای زیست میگم کاش این ...

الهیی عزیزم عیبی نداره میتونید توی موسسه ها کار کنید من توی اموزشگاه ها هم کار میکنم حیفه وقتی علاقه دارید حتما برید:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

الهیی عزیزم عیبی نداره میتونید توی موسسه ها کار کنید من توی اموزشگاه ها هم کار میکنم حیفه وقتی علاقه ...

اموزشگاه قبول میکنن‌ رشتم مرتبط نیست به زیست؟ 

آره خیلی دوست دارم ولی نمیدونم اموزشگاه قبول میکنن‌ من‌ رو یا نه

اموزشگاه قبول میکنن‌ رشتم مرتبط نیست به زیست؟ آره خیلی دوست دارم ولی نمیدونم اموزشگاه قبول میکنن‌ من ...

اره قبول میکنن بگو رشته ام تجربی بود خیلی علاقه دارم اینا یا اگه قبول نکردم خدایی نکرده خودت میتونی یه جایی رو اجاره کنی برای تدریس یا اینکه اموزش انلاین بدی

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ممنونم شما از حقوق غ دولای ها خبر دارین؟

ببخشید حقوق چی متوجه نشدم؟