2777
2789
عنوان

بدادم برسيد

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 83 پست

نه خب مسخره نكنين بخدا حرفام مسخره  نيس

من سر يه قضيه باهاش بحثم شد 

گف كه اذيتم كردي 

و ديگه دوست ندارم

بحث هر روز گفتن نيس بحث اينه كه ميگه ديگه دوسم نداره 

ولي قبلا  زياد ميگف دوسم داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خب مسخره نكنين بخدا حرفام مسخره  نيس من سر يه قضيه باهاش بحثم شد  گف كه اذيتم كردي&nb ...

بلند شو اهنگ افشین و بزار با صدای بلند

بگو اهای بی وفا دیگه دوستم نداریییی

دنیا اونقدرها جدی نیست   
نه خب مسخره نكنين بخدا حرفام مسخره  نيس من سر يه قضيه باهاش بحثم شد  گف كه اذيتم كردي&nb ...

همون جور كه دوست دارم قبلش چرت بوده دوست ندارم الانشم چرته، ببخشيدا رك گفتم، كلا خودتو درگير حرفا و كلمات شوهر نكن، ضمنا لابد نشستي گريه كردي كه ديگه نميگي دوسم داري اونم لج كرده و ميگه اره اصلا دوست ندارم، به نظرم رفتارت يه كم زيادي بچه گانه س

[QUOTE=50943766]من خير سرم چن ساله ازدواج كردم  ادم لوسي نيستم خواهر جان  من فقد ميخوام بدونم چطوري باها ...[/QUOTE۱

۱۰۲۱ بار ذکر یا ودود رو به نیت مهر و محبت و اشتی بخون

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بچه ها چرا مسخره ميكنيد

همسرش بهش گفته دوست ندارم و حرف طلاق ميزنه

واقعا اين موضوع براي كدوممون عادي و خنده داره؟

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
من خير سرم چن ساله ازدواج كردم  ادم لوسي نيستم خواهر جان  من فقد ميخوام بدونم چطوري باها ...

يه كم ولش كن و دور و برش نچرخ، گير نده بهش كه تو ديگه دوسم نداري، كلا بي خيالش شو درست ميشه

من خير سرم چن ساله ازدواج كردم  ادم لوسي نيستم خواهر جان  من فقد ميخوام بدونم چطوري باها ...

این چند روز چطور بودی که گفت دوست نداره برعکس باش .ببخشید عزیزم لوس نباش مردا خوششون از خانومایی که لوس بازی میکنن نمیاد .عشوه داشته باش ولی لوس بازی درنیار کمتر بنده خدا روهم مجبور کن بگه دوستداره خب عزیزم همین که بارفتارش نشون میده به نظرم کافیه حتما که نباید هر دقیقه بیان کنه 

مردها مثل زنها به زبون نمیارن با کارهاشون و همین تلاشی که برای زندگی میکنن نشونه دوست داشتنه عزیییزم حالا قبلنا میگفته شاید اولش بوده یا مشغله کمتری داشته نگران نباش،رو یه کاغذ بنویس همسرم خیلی دوستت دارم بزار تو جیبش یا کیف پولش یا بچسبون روی کارت عابربانکش امشب بکن تینکارو تا صبح خودش بهت زنگ میزنه😊😊

خدایا دلم یه شادی غیر منتظره میخوااد