2777
2789
عنوان

بدادم برسيد

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 83 پست

هنگ کردم به خدا یه لحظه گفتم ببینم چی شده که گفتی به دادم برسید دختر خوب  اگر گفته دوست ندارم شاید تو دعوا گفته تو دعواهم حلوا خیرات نمیکنن سخت نگیر فکر خودتم مشغول نکن الکی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ديشبم تاپيك گذاشته بودم  ولي الانم حالمًخيلي بده بخدا به كمك نياز دارم

این شوهر شوهر بشو نیست،مهریه ات رو بگیر برو دنبال سرنوشتت خب نمیتونی به زور کسی که میخواد بره رو نگه داری بگو باشه قبول،شایدم این بازیها رو در اوزده تا برای همیشه دهنت رو ببنده و به خیانتش ادامه بده

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

اصلا چه معنى ميده مرد هرروز بگه دوست دارم 😁يه روز در ميون بسه .تكرارى نميشه حرفاش🤐

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

چرا طلاق نمیگیری ؟دوست دارم گفتن خیلی مهمه 

حتما داره خیانت میکنه این میگفتی دیگه 😤

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

استارتر اینکه شهوهرت حرف طلاق میزنه باید باهاش حرف بزنی دلیلشو بپرسی خب

خونه خاله نیست که یهو بگه طلاقت میدم خداحافظ

حتما دلیلی وجود داره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بنظر من تکرار دوستت دارم هرروز و بی مناسبت خیلی لوث و بی معنا میکنه روابطو فکر کنم تازه ازدواج کردی ...

مگه ندیدی تاپیک قبلی رو شوهره گفته بود چرا لوس نمی کنی خودتو واسم 

البته واسه یه کاربر دیگه بود

یعنی خدا خودشم ظهور کنه والا ملت درست بشو نیستن😐

دنیا اونقدرها جدی نیست