2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

429 بازدید | 16 پست

و باز هم دومین بارداری و دومین سقط ...

با کلی ازمایش و پیگیری و زیر نظر دکتر پریناتولوژی بازم قلبش تو ۱۰هفته وایستاد .اخه چراااا؟پس کی قراره ب منم بچه بدی ای خدااا

منم دوبار اینطوری شدم خیییییلی درکت میکنم...همسرت آز اسپرم داده؟وضعیتش خوبه؟

اره بعد سقط اولم خودم آز ایمنی و انعقاد دادم .همسرمم اسپرم ‌..جفتمون اصلا مشکلی نداشتیم همه چی خوب بود .ولی نمیدونم چرا دوباره اینطور شد .فعلا منتظر جواب آزمایشگاه ژنتیک جنینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بعد سقط اولم خودم آز ایمنی و انعقاد دادم .همسرمم اسپرم ‌..جفتمون اصلا مشکلی نداشتیم همه چی خوب ب ...

الهی قربونت بشم نگران نباش خدا خیلی بزرگه مطمئنم بزودی بهت فرزند سالم و صالحی میده.

ناامیدم دیگ واقعا .خیلی زجر کشیدم .اصلا دیگ نمیتونم ب بارداری فک کنم

منم اینطوری ام تازه بعد سقط دوم اصلا باردار نمیشم دیگه ما آزمایش دادیم وضعیت اسپرم همسرم افتضاح بود دکتر گفته باید آی وی اف کنم که اونم خودش هزارتا دردسر داره مال من به احتمال زیاد از اسپرم ضعیف همسرم بوده...

منم اینطوری ام تازه بعد سقط دوم اصلا باردار نمیشم دیگه ما آزمایش دادیم وضعیت اسپرم همسرم افتضاح بود ...

ازمایش اسپرم دادین که ضعیف بود؟برا من فقط گفت تعدادش رو کم یعنی ۱۵میلیون بود .گفتن تحرکش اینا خوبه .. دارو نداد ب همسرتون؟کی سقط کردین؟

ازمایش اسپرم دادین که ضعیف بود؟برا من فقط گفت تعدادش رو کم یعنی ۱۵میلیون بود .گفتن تحرکش اینا خوبه . ...

بله آز اسپرم.نه هیچ دارویی ندادن چون یدوره مصرف کرد به جای اینکه بره بالا هم تعدادش رفت پایین هم شکلش خوب نیست. دکتر دیگه فقط گفته آی وی اف...من خیلی وقته ۱۴۰۰

بله آز اسپرم.نه هیچ دارویی ندادن چون یدوره مصرف کرد به جای اینکه بره بالا هم تعدادش رفت پایین هم شکل ...

خب چرا آی وی اف نمیکنید؟خیلیا جواب گرفتن با ای وی اف

دلیل سقطهاشون چی بود؟همشون ایست قلبی هفته های اول بود؟

یکیشون سقط هفته های اول  بود. یکیشون حاملگی مول بود. یکیشون بیست و دو هفته زایمان زودرس بود. دادن ازمایشگاه زنتیک. به ما گفتن مشکلی نداشته. ولی خواهر شوهرم عقب افتاده ذهنی هست. البته جاریم چاق هم هست شاید ازون هم بود. الان ولی یه پسر ناز داره. خیلی ناز و باهوشه ماشالله.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

دوبار آی یو آی کردم نشد الان تو نوبت آی وی افم ان شاالله اگر بشه بعد عید...دعام کن عزیزم

ای وی اف صد درصد میشه خیالت راحت . انشالله ب حق این ماه شاد و عزیز خدا شما رو ناامید نمیکنه .جبران همه سختی ها ی دوقلو خوشگل بهت میده

یکیشون سقط هفته های اول بود. یکیشون حاملگی مول بود. یکیشون بیست و دو هفته زایمان زودرس بود. دادن از ...

خداروشکر که الان ی دونه گل پسر داره الهی خدا براش نگه داره ... من ک دیگ ناامید شدم .خسته شدم از دردهای بی نتیجه